תמונה משפחתית

תמונה משפחתית ../images/Emo6.gif

ראיתי אתכן בים, עם
אכלה מתכונים, אתן שומרות והבעל... שבת שלום

נירהמ1

New member
חחחח - זו תמונה משפחתית של../images/Emo3.gif

בעל עשיר ושמן שאשתו הצעירה, היפה והחתיכה שומרת עליו מכל משמר שמא צעירה, יפה וחתיכה אחרת לא תיקח אותו ממנה. מיכאל, תסכים שנדיר יותר שהתמונה תהיה הפוכה - דהיינו שהאשה תהיה עשירה ושמנה ושגבר צעיר, יפה וחתיך ישמור עליה מכל משמר שגבר אחר לא ייקחנה.

מאקי

New member
ואם זה ההיפך אז זה כן פסדר??

כל אחד ומה שטוב לו...... ולה....ולהם..... קטונתי........

מאקי

New member
חוח נירה.. בבדאי..

רק מה שמפריע לי שתמיד נשים כאילו נחשבות כמנצלות גברים.. תראי איזה חשיבה שוביניסטית השתילו לנו שאנחנו מתנצלות.. ואהבה פנים רבות לה.. ואהבה קנויה.. בדרך זו או אחרת .. או ביחסי גומלין מסוג זה או אחר.. או כל פירוש שאיש כטוב בעיניו יתן.. ולצחוק כן... ולהעביר ביקורת.. גם.. הרי זה טבע האדם........ ונשיקה וחיבוק לך כמובן.. על הכל.

דפוסי חשיבה - תבניות ../images/Emo101.gif

שלום התמונה מייצגת זוג צעיר וכאן אני מניח שגם אם התמונה מתארת מצב קיים ולא פיברוק כדי "לצלם תמונה", הדברים יכולים לקרות: יש אנשים (במיוחד נשים) שהמראה לא ממש חשוב להן. יש אחרות שהן לא יכולות אם הוא שמן או נמוך, או מקריח או שעיר. לא הייתי רץ ישר לחשיבה שהדברים קשורים בכסף. ברם, אחרי 10 או 20 שנות נישואין, האנשים לא נראים כמו ביום שנשאו. נשים נוטות לשנות משקל ומבנה אחרי לידות. גברים נוטים להצמיח כרס עגלגלה, לאבד שיער וכו'. ואז נשאלת השאלה למה אנחנו בכלל ביחד. התחתנתי עם גבר שרירי צעיר ונאה, עכשיו הוא שמנמן עם כרס, מקריח ורפוי. האם הכל הם מראה? מצד שני אותו בחור שבתמונה, האם ממשקל נורמאלי, עד שהגיע למשקלו בתמונה לא הביט אף פעם המאה, לא תהה למה הבגדים שלו גדלו בכמה מספרים ושהדרך היחידה שבה הוא רואה את המקומות הפרטיים שלו הם במראה? האם משהו נרדם בשמירה? או שכל התירוץ, להגיד שהמסמר נכנס יותר עמוק, ככל שהפטיש יותר כבד?

נירהמ1

New member
מיכאל...../images/Emo39.gif

אם היית מכיר אותי היית יודע שגיל, משקל, מראה חיצוני, גיל ומצב פיננסי לא כל כך משנים לי. אני רואה את האדם בלי הקליפות. סה"כ התבדחתי. זה בהחלט לא דפוס החשיבה שלי.

../images/Emo24.gif

שלום אין לי בעיה עם זה או עם זה. הרי גם אם אנחנו בררנים בשל החיצוניות או בשל הפנימיות ובין אם אנחנו לא (באחד מהם או בשניהם) אין לדבר משמעות. הרי כאילו אנחנו. וכך הם הדברים עמם נולדנו - קצת נטיה להשמין, אולי אף או אוזניים בולטות ובכלל, אפילו הנטיה לפעילות או להשמנה. ועל כך עוד נוספו נפלאות הזמן - איזו מחלה לא נעימה (בעור), או סתם תאונה שהותירה צלקת, צליעה או מום. ובכל זאת רק לשם הסטטיסטיקה: כמה גברים היו אורים לא - לפמלה אנדרסון? או כמה נשים היו אומרות לא ליו גראנט? ואני לא רוצה להביא דוגמאות מכיוון השני.

עדנה מ

New member
ואני קיבלתי את התמונה הזאת עם

הכותרת: איך מזהים בחור עשיר... וכך נקודת המוצא של הביקורת נמצאת במקום שונה מזו של מיכאל...

כמה אפשרויות ../images/Emo140.gif

שלום לתמונה הזו אין כותרת. "הגמד הקטן" שלנו יוצר אותן. לדוגמא יכול להיות שהם אח ואחות ומותר להם להחזיק ידיים יתכן ואחד מהם עיוור והשני מנחה אותו. אולי הגב' החליקה (רטוב על שפת הבריכה) והוא באדיבות נתן לה יד, כדי שלא תיפול שוב וכך, כל אחד מספר לעצמו את הסיפור שלו. ואפרופו התבנית של אישה יפה (נסיכה) עם גבר חלומות (נסיך) הוא תבנית שנוצרת אצלנו מילדות, מסיפורי האגדות, מהמדיה מכל כיוון מגיעים המסרים, ירחוני אופנה, סרטי קולנו, פרסומות. האם נכון הוא הדבר לכולנו? ומי שנולד עם תנאי פתיחה שונים (אף, אוזניים, שומן, גובה וכו') אין לו זכות קיום? והתשובה היא לא הזכות, כי זכות כזו לוקחים ולא מקבלים, כי אם הקושי להשיג. רובנו מחפשים היכן שקל יותר. ולמצוא אישה מדהימה (כמו שלי למשל)
עם מראה כמו שלי אפשר גם. רק צריך סבלנות. וסקרנות...

למעלה