תמונה נוספת, להנאתכם
T Tabasco New member 9/8/02 #2 היי עתליה! ../images/Emo108.gif התמונה מהממת! (תיכנס ישר לגלריות). ברוכה הבאה לפורום שלנו, על אף שלפי מה שקראתי בפורום שלכם בהייד פארק את לא ממש ששה לבוא לפה... טוב, מה זה משנה? העיקר שאת כאן!
היי עתליה! ../images/Emo108.gif התמונה מהממת! (תיכנס ישר לגלריות). ברוכה הבאה לפורום שלנו, על אף שלפי מה שקראתי בפורום שלכם בהייד פארק את לא ממש ששה לבוא לפה... טוב, מה זה משנה? העיקר שאת כאן!
T THE CORRS New member 9/8/02 #3 ../images/Emo13.gifמנצלת שירשור שלום זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום של U2 ורק רציתי לשאול אם מישהו כאן מכיר את הביצוע של the corrs יחד עם בונו לשירwhen the stars go blue של ריאן אדאמס?
../images/Emo13.gifמנצלת שירשור שלום זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום של U2 ורק רציתי לשאול אם מישהו כאן מכיר את הביצוע של the corrs יחד עם בונו לשירwhen the stars go blue של ריאן אדאמס?
M moonlight princess New member 10/8/02 #5 ../images/Emo20.gifYo!../images/Emo20.gif מה המצב עתליה? שלוווום לך |ברוכים-הבאים!| --> צריך כבר לעשות אייקון כזה, דאמיט. קבלי זר פרחים! |ורד|(כי את אוהבת ורדים) ונראה לי שאין פה יותר אייקונים של פרחים.
../images/Emo20.gifYo!../images/Emo20.gif מה המצב עתליה? שלוווום לך |ברוכים-הבאים!| --> צריך כבר לעשות אייקון כזה, דאמיט. קבלי זר פרחים! |ורד|(כי את אוהבת ורדים) ונראה לי שאין פה יותר אייקונים של פרחים.