הבוקר שאחרי
השעה היתה כל כך מוקדמת, שהצבע האפור עוד שלט ברקיע. בתוך החורש, בין העצים העומדים ללא ניע באוויר הצונן, בתוך חצרו של הפונדק, עמדה הבריכה העגולה. פניה שקופים כבדולח, מימיה זכים וצוננים. ליד הבריכה שכבה לה נערה צעירה, לבושה מחצלות ארוכות, שכובה על שטיח עשוי מעורו של זאב הרים, אותו הזאב שכמעט והביא למותו של אהובה. וכך התמונה נשמרת... בשקט. במשך דקות ארוכות דבר לא נע מלבד חזה של הנערה שנע בנשימות סדורות, רגועות. לפתע נפל חפץ קשיח מאחד העצים שבחצר, מפרפר דרך האוויר במגושמות ולבסוף מתרסק אל תוך הבריכה, מתיז מים לכל כיוון בקול שפריץ גדול. הנערה מצמצה, ושלחה את ידה אל פיה בפיהוק. "וואו!" צעק הדבר הגשמי ממתוך הבריכה, מניח את כפותיו על קצותיה. כשהתרומם מעלה נגלה ראשו הכתום של יצור דרקוני קטן ומסחורר. "אני כל כך wasted!" צעק הדרקון, אל האוויר באופן כללי. "זהירות!" נשמע קול צווחני וגבוה, ודבר מגושם וכסוף הופיע מתוך אחד העצים והתנגש בקיר הבריכה (הנמוך עד מאוד) בקול צלצול. "כספית?!" צווח דרקון הברונזה, מתרומם מתוך הבריכה ומנער מעליו את המים כמו כלב שיכור. "כן, זאת אני." מלמלה הדרקונית הכסופה הקטנה, מתרוממת על ארבע רגליה ונעה בזהירות אל מעבר למעקה, עד שלבסוף החליקה אל תוך הבריכה באנחת רווחה. "איפה אנחנו לעזאזל?" מלמלה. "אין לי מושג." אמר הדרקון, מביט בעולם סביבו מבעד לעיניים אדומות וממצמצות. "אלים אדירים, כבר בוקר! מה לעזאזל... אליס?" "הממ?" מלמלה הנערה, מתיישבת על פרוותו של זאב ההרים ומתחילה לפשפש בכיסי שמלתה. "אליס, תגידי... את זוכרת משהו מאתמול?" "לא זוכרת שיט." אמרה אליס בפיהוק ושלפה מבין קפלי השמלה ג´וינט ומצית. בתנועה מיומנת היא הדליקה את הג´יונט ולקחה שאיפה בריאה. אליס נאנחה ברוגע ונשענה על שפת הבריכה. "הרבה יותר טוב." אמרה. "עכשיו אפשר להתחיל את היום." "אני זוכרת משהו עם גמדים." אמרה הדרקונית הכסופה ממתוך הבריכה. "גמדים ו... שיניים? או שזה היה להיפך...?" "שיניים וגמדים?" נחר הדרקון האדום. "כספי, את -עדיין- מסובבת לגמרי." "And damn proud of it!" נבחה כספית וצללה אל תוך הבריכה. "יאללה." אמרה אליס, שואפת מהסיגריה המגולגלת. "הפונדק הזה מת אימים. לאן עכשיו?"