תמונה. עובדיי כפייה יהודיים

• פותח הנושא 7575
  • פורסם בתאריך

7575

New member
חברי פורום יקרים ומכובדים

עקב מחסור בזמן לא תהיה באפשרותי להכנס לפורום זה או לכול פורום אחר בעזרת השם. אם וכאשר תצא הודעה מסודרת מההנהלה בקשר לפרשת התמונות אנא ידעו אותי ואשלך את כל החומר שברשותי. כי יש פה גם עניין עקרוני כפי שאתם מבינים בישבילך כנרת היפה אני שולח עוד תמונה. הייתכן קליזמרים בגטו

זו נראית תמונה שצולמה ע"י גרמנים.

כנראה אילצו אותם לנגן, וצילמו מלמעלה. או שיש אפשרות אחרת?

schlomitsmile

Member
מנהל
תמונות מדהימות יש לך... מעבר לערך התיעודי הרב, חלקן גם בעלות ערך אמנותי. האם כולן צולמו ע"י אותו צלם? הרושם שלי שהוא/הם היו גרמנים. לעניין זכויות היוצרים- גרשון לב בדק את הנושא ביסודיות, ומצא שיש התיישנות. כלומר אחרי 50 שנה מותר לפרסם.

7575

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

ללא לקיחת אחריות אין תמונות פה זה עניין עקרוני גרשון ושולמית אני מבטיח להעביר לכם באופן אישי את כל התמונות שברשותי. נימצא זמן לזה לכם מגיע

elo fan

New member
זה הקטע איתך.........

במקום להעלות תמונות (כנגד תקנון תפוז) ולשתוק......... אתה מחמם את האווירה שוב בעניין זכויות היוצרים וכשכינרת שאלה על מה אתה מדבר תשובתך היא "ביזנס זה ביזנס".............. נו באמת

חבל שהבנך משתמש בסגנון זה

מופיע...נעלם...ביזנס זה ביזנס...לא קראת מה שכתבתי על התיישנות...נגמלת...מחר תופיע שוב...עוד כמה תמונות [בפעם האחרונה, כמובן].... מה זה?

elo fan

New member
תגמל או לא תגמל....Who care

רק תזכור את המשפט הזה והתנהגותך לזולת ישתנו לך מקצה אל קצה .... Honesty is the best policy

למעלה