תמונה פ33ה מהבכורה של אוסטין פאוורס
ר רוני שלום New member 25/7/02 #4 חג האהבה שמח לכולם ../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif|ל טוב אז אפילו שפספסתי ביום. חג האהבה שמח לכולם. ואם כבר מדברים על חג האהבה אתם יודעים אם לתאומות יש חברים ואיך קוראים להם? למי שיש ויכול שיצרף תמונה. אז ב מ (ראש) רוני
חג האהבה שמח לכולם ../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif|ל טוב אז אפילו שפספסתי ביום. חג האהבה שמח לכולם. ואם כבר מדברים על חג האהבה אתם יודעים אם לתאומות יש חברים ואיך קוראים להם? למי שיש ויכול שיצרף תמונה. אז ב מ (ראש) רוני
L L oo Li New member 25/7/02 #8 ../images/Emo142.gifניצול שרשור../images/Emo142.gif תראו מה מצאתי: וואו איך הוא דומה לתאומות! חוץ מזה שהן יותר יפות פי מיליון אבל הוא ממש דומה להן...
../images/Emo142.gifניצול שרשור../images/Emo142.gif תראו מה מצאתי: וואו איך הוא דומה לתאומות! חוץ מזה שהן יותר יפות פי מיליון אבל הוא ממש דומה להן...
נ נועה הרשקוביץ New member 26/7/02 #11 ואייי נכון ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
R rahelm New member 26/7/02 #12 ראיתם אתמול בגיא פינס... איזה רע הוא ,הוא שם אתמול את הבכורה שהם היו אבל לא הראה אותם הוא הראה כמה אנשים ואותם לא ש י ח נ ק !!!!!!!!!!!!!!!!!
ראיתם אתמול בגיא פינס... איזה רע הוא ,הוא שם אתמול את הבכורה שהם היו אבל לא הראה אותם הוא הראה כמה אנשים ואותם לא ש י ח נ ק !!!!!!!!!!!!!!!!!
M Mery Kate New member 26/7/02 #14 אתם יכולים לכתוב לי איך קוראים לבכורה הזאת (לא את השם אוסטין פוורס)
O omer wild New member 26/7/02 #15 בקשק למה שהיה אתמול בגיא פינס.... מישהו יכול להסביר לי מה היה אתמול בגיא פינס ?? כי אני לא יכולה לראות יש לי יס..
בקשק למה שהיה אתמול בגיא פינס.... מישהו יכול להסביר לי מה היה אתמול בגיא פינס ?? כי אני לא יכולה לראות יש לי יס..
M motib4 New member 26/7/02 #16 דיברו על הבכורה של אוסטין פאוור 3 וגם על הסרט עצמו. הראו תמונות מהבכורה של כל מיני מפורסמים אבל לא את התאומות.
דיברו על הבכורה של אוסטין פאוור 3 וגם על הסרט עצמו. הראו תמונות מהבכורה של כל מיני מפורסמים אבל לא את התאומות.