תמונה ראשונה מהאקווריום שלי

vasp

New member
תמונה ראשונה מהאקווריום שלי

ציקליד זברה אמריקאי עם הדגיגונים

גלעד cool7

New member
מרהיב, פשוט למחוא כפיים למסך

וחכה שהצמחים יגדלו וישלחו שלוחות, האקוריום יהיה אפילו יותר מדהים.

Suikun

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יפה מאוד! אהבתי!

עוזאבי

New member
אפשר פרטים על האקווריום?

מה הגודל שלו? איזה מכשירים יש שם? איזה צמחים יש לך? באיזה מצע אתה מתשתמש? איזה אבנים יש לך באקווריום? ועוד פרטים כאלו.......( אני מדבר עם אקווריום טרופים +צמחייה)

עוזאבי

New member
הקפצההההההההההההההההההההה

האני עוד פעם מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

vasp

New member
אז ככה

גודל מטר , יצור עצמי . מבחינת מכשירים , האמת , לא מבין בזה הרבה וגם אין לי הרבה כסף , מה שכן שמתי זה , ראש כוח שמתאים לגודל הזה , פלסטיקים לייצור בקטריות שיושבות תחת צמר גפן פרלוני . גוף חימום . צמחים : חוץ מהוולנסיה שיש לה עלים ארוכים ודקים אין מושג לגבי היתר , פשוט קניתי/קיבלתי מה שהיה יפה בעיני . מצע : אבנים קטנות עליהן דשן ועליו אבץ + כמה עציצים . אבנים : אבני בזלת שלדעתי יש להם תועלת מעבר להיותם מסתור , הן גם סופגות את הלכלוך ( שוב רק דעתי האישית ) . דגים : כמו שאתה רואה בתוספת 4 קורידורסים ופלקו קטן . לדעתי חשוב שיהיו שם לא פחות מהדגי הנוי . לגבי הצמחים , הם בהחלט תפסו והם מוציאים עלים וענפים חדשים , הצמח שמימין בכלל מיוחד , הוא מוציא תפרחת שהופכת לשתיל קטן שמטייל באקווריום ונתפס וגודל היכן שבא לו . כשהדבר הכי חשוב מבחינתי זה פעם בשביע החלפת מים (10%) + תולעי דם נכון להיום , אחרי שלושה חודשים בערך , לא מת לי שום דג , לא נהרס לי שום צמח . ואולי זה הזמן להודות לאנשים שבזכות הידע שלהם עזרו לי להגיע לאקווריום כזה .

למעלה