תמונה ראשונה שלי ב-JetPhotos.net ואני מאוד גאה בה. ניסיון ראשון שלי.
E e dor New member 27/8/05 #5 ברכותיי ! ../images/Emo24.gif תמונה יפה מאוד ! בהצלחה בהמשך עם JP ובהצלחה עם A (כל צלם A מתחיל ב-JP, או ההפך - מה זה משנה ! )
ברכותיי ! ../images/Emo24.gif תמונה יפה מאוד ! בהצלחה בהמשך עם JP ובהצלחה עם A (כל צלם A מתחיל ב-JP, או ההפך - מה זה משנה ! )
J JuveFan New member 27/8/05 #6 גם ל-A ניסיתי להיכנס אבל לא הצלחתי. התמונה ב-JP היא אחרי "שיפוץ" שאיתו לא ניסיתי להיכנס ל-A.
E e dor New member 27/8/05 #7 תתרגל לזה A יותר קשים אבל לפעמים יכול לקרות ההפך. אבל זו הדרך, ככה מתחילים ...
A Aviation Addict New member 27/8/05 #11 יפהפה!!! ניסיון ראשון עם תמונה כזאת? לא פלא שזה התקבל! ששיתפת! ובהצלחה בהמשך.
א ארזS New member 28/8/05 #12 שיהיה בהצלחה בינתיים זה רק ממתין בתור ל-JetPhotos וטרם התקבל. מאחל לך שיתקבל מהר. תמונה יפהפיה !
א ארזS New member 28/8/05 #13 אוי, איזה טמבל אני...../images/Emo52.gif לפי הלינק הראשון חשבתי שזה בתור. סליחה. וכפי שאמרתי כבר : יופי של תמונה .
אוי, איזה טמבל אני...../images/Emo52.gif לפי הלינק הראשון חשבתי שזה בתור. סליחה. וכפי שאמרתי כבר : יופי של תמונה .