תמונה ראשונה של הבובות להצגה החדשה

תמונה ראשונה של הבובות להצגה החדשה

אני עובדת על הצגה חדשה. והנה תמונה ראשונה- בשחור לבן...

יהבוליק

New member
וואוו , את הכנת?? ממה הם עשויות ?

מה סוג ההפעלה??
מאוד יפה! מענין אותי לראות בצבעוני.
like!

פ י ו ל ה

New member
וואו איזה בובות מעיינות, נראה ממש מרשים

אני גם אשמח לשמוע איך מפעילים וכמובן לראות גם מקדימה.
מותר לשאול מה ההצגה? זה משהו מקורי?

ההצגה החדשה

התחלתי (ממזמן) לעבוד על "בת הטוחן" על פי האחים גרים. ובקצב שלי זה יקח עוד זמן עד שאסיים... בכל אופן, הבובות הן מריונטות שולחן, ההפעלה גלויה, הראשים עשויים משכבות נייר (תחילה הראש מפוסל בפלסטלינה). הגוף עשוי בעיקר מבדים. כל בובה נבנית לפי תפקידה- יש בובות שצריכות לשבת, יש כאלה שצריכות רק לעמוד- ואז זה יותר פשוט , כי אין צורך להכין להם רגליים...
התמונה בשחור לבן כי הבת שלי בפרוייקט צילום, והיא בחרה לצלם חלק מהבובות. (יהיו תשע...)איזה חמודים אתם, שאתם מגיבים בכזאת אהבה והתעניינות. אמשיך לשתף.

ושכחתי לומר- כפות הידיים וחלק מהנעליים עשויים מעיסת נסורת. חומר נפלא, שמי שמוכן להתאמן על עבודה איתו (בהתחלה שום דבר לא מצליח, וצריך לנסות ולהתאמן שוב ושוב)- מרוויח. למדתי להכין אצל יעל ארליך מבית 9, ושכללתי במשך הזמן. אז ככה: מביאים מנגרייה אבקת נסורת- חשוב שתהיה דקה דקה, ממש קמחית, וכדאי לברר אם היא מעץ מלא, ולא מכל מיני פורמייקות או mdf. שמים בקערה ומוסיפים דבק פלסטיק, מערבבים לאט, לא נושמים, עד שנעשה מרקם כמו בצק של עוגיות- לא נוזלי מדי ולא יבש. עם זה אפשר לפסל מה שרוצים. מחכים כמה ימים לייבוש מלא, משייפים, אפשר להחליק במרק עץ, וצובעים באקריליק. לא שביר, חזק, לא שוקל הרבה. כמעט מושלם.

וגם שכחתי להגיד

שאלתם אם אני מכינה את הבובות, אז כן, אבל את צביעת הפנים אני משאירה לבתי הגדולה, שהיא אלופה, וחלק מהבובות אפילו קבלו נגיעת איפור מידיה המיומנות של חברתה - שהיא מאפרת מקצועית.(לצערינו אנחנו לא משתמשים בשירותיה לבני האדם, אלא רק לבובות, .כי אנחנו לא מתאפרות...)

יופי של בובות!!!! ובהצלחה עם ההצגה החדשה

אז אם לא היה ברור מהכותרת, מאוד מאוד אהבתי את הבובות ועיצובן וכמו כולם מחכה לראות תמונות נוספות בצבע.
למרות שזה בשחור לבן ניתן להבחין באיפור שלהן ושאפו לבת על העבודה!!!! איזה כייף שאפשר לעבוד יחד עם אחד מבני המשפחה!!!
למרות שאני זוכר ע"פ החוויות שסיפרת לנו לאחר ההופעה בבית 9 שכל בני המשפחה לוקחים חלק כזה או אחר בתיאטרון ובהצגות.
מחכים לעוד שיתופים מתהליך ההכנה והחזרות

מלאות הבעה ומיוחדות מאוד!

יישר כוח ובהצלחה!
ותודה על ההסבר עם הנסורת... חבל שאין לי נגריות ליד הבית...

יהבוליק

New member
יו אני רצה לנגריה אצלינו ביישוב!

ושוב, הבובות מהממות ! יש מצב להראות אותם בצבעם האמיתי??

למעלה