תמונה ראשונה

• פותח הנושא ben
  • פורסם בתאריך

ben

New member
תמונה ראשונה

בפורום ובפוטושופ האמת שלא עשיתי הרבה קצת תיקנתי צבעתי הזזתי התמונה עצמה עושה את העבודה לטעמי אשמח להערות

ben

New member
קבלת פנים חמה מדי ...אנא הפסיקו להג

יב

izackv

New member
לפעמים כשאין משהו נחמד להגיב, עדיף

לשתוק. אבל אתה מבקש כל כך יפה, אז אני אגיב למרות הכל. 1. עיבוד לא יכול להציל תמונה ממש גרועה. לדעתי התמונה המקורית היא תמונה ממש גרועה. האפקט שתמיד מתלהבים ממנו בהתחלה של השתקפות במשקפיים או בחלון לא מספיק חזק בשביל להחזיק תמונה לבדו. החשיפה לא נכונה, החיתוך לא טוב לטעמי ועוד. 2. במקרה הזה כמעט ולא היה עיבוד! לא טרחת לפרט מה בדיוק העיבוד. אין שום אפשרות לשים את שתי התמונות אחת ליד השניה כדי לבחון את העיבוד (בגלל הממשק של תפוז) וגם אם שומרים את התמונות לדיסק המקומי קשה לראות מה היה העיבוד (מצא את ההבדלים?) 3. התמונות קטנות מידי ובאיכות נמוכה מאוד. מה שמקשה עוד יותר על מציאת ההבדלים. בקיצור, לפעמים גם חוסר תגובה היא התיחסות. אם אתה משקיע במה שאתה מעלה, יש יותר סיכוי שאנשים ישקיעו בתגובה. אם אתה מעלה תמונות באיכות כזאת ובגודל כזה, לא מסביר מה עשית, לא טורח לשים את ה"ליפני" וה"אחרי" באותו קובץ תמונה כדי שנוכל להשוות בקלות אז יש סיכוי טוב יותר שאנשים פשוט יתעלמו. אין כאן כוונה רעה. פשוט אי אפשר להגיב להכל כל הזמן. בכל מקרה - ברוך הבא לפורום. לפעמים לוקח קצת זמן להשתלב... בפרט בפורומים עם תנועה כל כך רבה. אני בטוח שאתה תגלה שכן מקבלים כאן תגובות. לפעמים יותר ולפעמים פחות. ודרך אגב - הפורום הזה מיועד לדיונים בעיבודים דיגיטלים של צלמים לתמונות ומהווה מעין מועדון חברתי של משתתפי פורומי הצילום האחרים כאן. אני מניח שביקורת בסיסית על תמונות עדיף בהרבה לחפש בפורום של הצילום האומנותי.

DeathWing

New member
ברוכים הבאים

איציק כבר ענה לך מבחינה טכנית קצת, אני רק אוסיף שלפעמים לוקח זמן עד לתגובה ובימי שישי בערב זה יכול לפעמים לקחת קצת יותר. אין צורך להתרגש
לגבי הצד הטכני, מסכים לגמרי עם דבריו של איציק. העיבוד שלך, שבמקרה הזה בא, לפי איך שאני רואה את זה, לשפר את התמונה, לא מורגש ולא משפר

למעלה