תמונה שלא יוצאת מהראש

ROCKandROLL

New member
תמונה שלא יוצאת מהראש

אני משרת כבר שנתיים וחמש, אני אחד החובשים בצוות תאגד וראיתי הרבה, חברים פצועים, מחבלים ואזרחים פצועים והרוגים אבל יש דבר אחד שלא יוצא לי מהראש. ילדה בת 3 שטיפלתי בא ובצער היא נפטרה. התמונה שלה עולה לי לראש ואני נעשה פשוט שקט בניגוד לאופי ה``חפרן`` שלי. קשה לי עם זה אבל אני יודע תחשוב להמשיך הלאה אבל התמונה לא יוצאת לי מהראש, טוב אולי הייתי צריך רק לפרוק כאן את זה אבל אני רוצה לשאול אותכם מה הלאה? אם אני אטפל בעוד ילד בגיל הזה אני פוחד להיות משותק. תודה שקראתם

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
הקושי להתנתק

רוקנרול יקר, נראה שהילדה לא עוזבת אותך, שהפחד שמקרה דומה יחזור לא מרפה, שאולי היא נגעה לך בלב, והיא לא עוזבת... לפעמים אחרי חוויה קשה קורה שהזכרון שב וחוזר ולא מרפה, נשאר איזו תקופה... לפעמים אפשר אולי להיעזר באיש מקצוע להתמודד עם החוויה, לדעת לתת לזיכרון העצוב את המקום המתאים לו... אנחנו מצרפים לך פה קישור שאולי יוכל לתת לך קצת חומר למחשבה, ואם תרצה - תוכל להמשיך לכתוב על מה שאתה מרגיש פה בפורום , או בשיחה אישית...

hineta

New member
מצטערת על מה שקרה לך../images/Emo201.gif

חשוב שתזכור שזאת לא אשמתך שהיא נפטרה. עשית את מה שיכולת כדי לעזור לה, עשית את מה שלימדו אותך וזה היה נכון, זה פשוט כבר לא היה בשליטתך.. אתה מוזמן להמשיך לפרוק ולספר על המקרה הזה, על השירות בתור חובש ובכלל... אולי בפורום הפרעות חרדה יוכלו לתת לך עצות מעשיות.

למעלה