תמונה שלי ושל שרית מהיום במשרד

Music4Life

New member
תמונה שלי ושל שרית מהיום במשרד ../images/Emo23.gif

אנשים, היא יפה מיום ליום, מה קורה פה???
ברצינות נו, היא מהממת, אין לי מה להגיד הלאה... בקיצור, היינו במשרד היום (אני ועוד שתי מעריצות) ובאתי כעקרון לקנות את הדי וי די אבל גם נשארתי לחכות לשרית, לא ידעתי אם היא תהיה... אז חיכינו חיכינו והיא לא באה...וכבר היה מאוחר וכולם אמרו לנו שהיא לא תבוא, ואז אחרי הרבה זמן שכבר אמרתי שאני הולכת עוד 5 דקות, הג'יפ BMW היפה של שרית הגיע מרחוק!!!! קבלתי שוק, חטפתי הלם למוח ורצתי!!!! איזה אושר!!!!!!!!
היא היתה חייכנית, חמודגה וחברותית (כמו תמיד) והראתי לה תמונה אחת, ואמרתי לה שיש לי מצלמה אבל שאני לא רוצה לשגע אותה, אז בפעם הבאה..אז היא אמרה לי שזה בסדר ואפשר להצטלם. זה היה נחמד מצידה לאללה וזהו בקיצור, הצטלמתי איתה עוד תמונה (יש לי 3) אבל תמונה מעולה ומהממת!!!! ואני ממש שמחה...כי הקודמות יצאו די חרא לטעמי... אז אם אתם בקטע לראות (שווה)
דברו איתי ואני אשלח לכם במסנג'ר (רק שם האי סי קיו לא יעבוד) היה כיף ואני שמחה מאד (כמו כל כל כל כל כל כל פעם מחדש) המשך ערב טוב לכולם

וווואוווווווווווווווווווווו ../images/Emo99.gif

היה כזה מגניב
!!!!! כמעט פספסתי אותה ב-2 דקות בדיוק באתי ללכת
ואז היא באה
... כזו מדהימה
- אין בה פגם זה לא יאמן
והיא הייתה כזו נחמדה......הייתי בעננים
! לפגוש אותה ככה זו המתנה הכי טובה שקיבלתי ליום הולדת!

Music4Life

New member
שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

היי מתוקה!!! זאת שרון, היא היתה איתי במשרד היום
אני שמחה לראות שאת שמחה ולא מבואסת... היה מדהים1!! די אני לא יכולה לעמוד בפניה...היא מהממת...
שלא לדבר על המזל שיהה לנו, זה היה כל כך מהשמיים!!!! וואווווו

Music4Life

New member
עינב,

התמונה לא עולה לי למסר...אז אם בא לך לראות, תבקשי דרל המסנג'ר ואני אשלח לך, סבבה? יצאה תמונה ממש ממש ממש טובה (2 תמונות נורמליות עד עכשיו...)

ניקולל למה את כותבת מהפלאפון???

ואיך בדיוק אפשר? אפשר מפלאפון כאילו פלאפון מחברת פלאפון אני בטוחה שאפשר אבל איך אני לא ידועת חחחח

Music4Life

New member
עינב כמה כבר ניסו ולא הצליחו

את יכולה לבקש ממני במסנג'ר, מה הבעיה אני אשלח לך

ניבה אחותיי את נראית כמו התאומה של

שרית אחלה של תאום בין הבגדים שלכן וחוץ מה את נראית טוב כמו תמיד.

mor mor2

New member
פשש יפה יפה לך ניבה

תמונה יפהה!...חחחח אחלה תיאום של בגדים

ortal65

New member
באמת תמונה מהממת אבללללללל

לא להגזים התאומה של שרה חחחחחחחחחחח אין לשרה תאומה היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הכייייייייייייי יפהההההההההההההההההה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אבל ניבה באמת אחלה תמונה...!

Music4Life

New member
אתם מצחיקים אותי, לא תאמתי איתה

בגדים..(כאילו דהההה) אבל זה מצחיק, כי זה יצא במקרה ככה וכולכם אומרים לי שאני נראת כמוה (כן, בטח...) קטע טוב, אהבתי
שרית אחותי

למעלה