תמונה שלי עם דייב דייב צילם בעצמו..חטף לי ת'מצלמה וצילם אחרי ההופעה בסינרמה
B barlevy New member 30/9/06 #1 תמונה שלי עם דייב דייב צילם בעצמו..חטף לי ת'מצלמה וצילם אחרי ההופעה בסינרמה
N NYMets Man New member 30/9/06 #2 דרוש מנהל לפורום איירון מיידן דרוש מנהל לאחר שמנהל פורום מגהדת' רצח אותו בשבע עשרה דקירות סכין
F FightFireWithFire New member 30/9/06 #3 ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif כ"כ ../images/Emo6.gif
S StaffordshirE New member 1/10/06 #6 שאלוהים יעזור לך.. תתפלל שאני לא אדע איפה אתה גר :| !!!!!!!!!!!!!!!!!! רק עכשיו אתה משתף אותנו בתמונה?!?!?! תגיד איך היה בהופעה דרך אגב!!!!
שאלוהים יעזור לך.. תתפלל שאני לא אדע איפה אתה גר :| !!!!!!!!!!!!!!!!!! רק עכשיו אתה משתף אותנו בתמונה?!?!?! תגיד איך היה בהופעה דרך אגב!!!!
R RakTsarot001 New member 1/10/06 #19 והראש של דייב גדול מדיי, ואפשר לראות שהשיער של דייב כאילו חתוּך על הפנים של האיש...
N NYMets Man New member 1/10/06 #21 זה בועז בר לוי הבנאדם ראיין את איירון מיידן והיה מאחורי הקלעים של כמעט כל הופעה גדולה שתרצי זה אמיתי וחצי אמיתי
זה בועז בר לוי הבנאדם ראיין את איירון מיידן והיה מאחורי הקלעים של כמעט כל הופעה גדולה שתרצי זה אמיתי וחצי אמיתי