תמונה שלי

moty60

New member
תמונה שלי

קוראים לי עמית בן יוסף אני מאשקלון (אני לא בשום חוג)

moty60

New member
עוד תמונה שלי

קוראים לי עמית בן יוסף אני מאשקלון (אני לא בשום חוג)

moty60

New member
התכוונתי...

שאני לא מתעמל עם מדריך או מדריכה באופן נורמלי אלא אני לומד לבד.

Escova

New member
לומד מה ? לעשות סלטות ???

וואו, אתה קפואריסט שווה...

jennie 00

New member
פקיי עליך../images/Emo128.gif../images/Emo46.gif

אתה עושהאקרובטיקה לא קפוארה ויששששש הבדל ע--נ--ק--!!!!

jennie 00

New member
למה שנקנא בך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

וואי לך אתה יודע לעשות סלטה נו אנשים תמכאו לו כפיים

DORA16

New member
תגיד לי..אתה דפוק???????????

מי אתה חושב שאתה... אתה לא לומד עם מדריך... אתה בכלל יודע לעשות בסיס? מי אתה שתגיד לנו מה היא קפוארה ...ומי אתה שתחשוב שנקנה באקרובטיקה שלך... אקרובטיקה לך לעשות בהתעמלות קרקע....לא כאן

L e s t a t

New member
אני מקנא בך

האקרובטיקה שלך נראית די נחמד, עד כמה שאפשר לראות מתמונות באינטרנט. אבל קפואירה היא לא רק אקרובטיקה, לפעמים יש מצבים בהם אין אקרובטיקה בכלל וזה גם לא כל כך נדיר. אבל הסיבה היחידה שיש לי אולי "לקנא" בך, היא בגלל שאני פרשתי מהקפואירה ודי איבדתי את מה שכבר היה לי מהאקרובטיקה שהייתה לי (שלא ממש הייתה טובה אצלי, לא כל כך השקעתי).. לא, מצד שני יש סיבה לזה שפרשתי. אז לי אולי אין מה לקנא בך, מה עם השאר? אבל מה, חוץ מזה שלמדת קצת אקרובטיקה, לגמרי לגמרי לבד, מייחד אותך (אגב, גם זה לא בדיוק מייחד אותך, לא חסרים חבר'ה שמתאמנים לבד, גם מגיל צעיר) או נותן לך איזשהי זכות להגיד לאנשים שחיו יותר זמן ממך ומכאן שאולי גם למדו דבר או שניים שאתה עוד לא חשבת שבכלל קיימים, שלמדו יותר ממך וחלק בטח גם התאמנו יותר? קפואירה אתה לא יכול ללמוד אך ורק לבד, למרות שלהתאמן לבד (גם על אקרובטיקה) זה בעצם אחד הדברים שיעזרו לך להשתפר (אני הייתי מתאמן רק בשיעורים בעצם ולא ממש השקעתי מחוץ להם, אם הייתי מתאמן גם מחוץ לשיעורים אני מניח שהייתי קצת יותר טוב), אבל בלי מורה, מדריך או אפילו טיפים מנסיון של חברים, אתה לא תגיע רחוק לבדך, למרות שאולי הקולנוע ההוליוודי נהנה להראות את האינדוודואליזם הרדיקלי האמריקאי באור זוהר ומפתה. בשלב מסויים יש גם חלקים של לחימה, מאיפה תלמד אותם? לבד? אז אתה בעצם עובד על מעין אומנות לחימה משל עצמך שאולי קיבלה השראה מקפואירה (אם ראית קפואירה בחיים האמיתיים, מחוץ לתמונות ומשחקי מחשב או סיפורים), אבל אתה לא לומד קפואירה. ובעצם, פספסת שיעור די חשוב של קפואירה, האמת קצת יותר מאחד.. אני מציע לך שתיקח שיעורים בקבוצה מאורגנת באזור שלך או אם יש לך בעיה עם זה - תתחיל להתרגל לקרוא למה שאתה עושה "אקרובטיקה" ולא "קפואירה", השם הזה כבר תפוס. יום טוב

למעלה