תמונה של אחיינית שלי - קבלו שילוב

תמונה של אחיינית שלי - קבלו שילוב../images/Emo95.gif

אני לא יכולה להירדם הצפירה הזו העירה אותי רציתי לשים תמונה של אחיין שלי שהתגייס אתמול, אבלם כשיחזור הביתה כמו תמיד הוא עוקב אחריי הוא תמיד גם כן כאן רק לא כותב אז הוא יהרוג אותי אם אני ישים תמונה שלו אז הנה הבת של אחותי קבלו את השילוב היפה- חצי צרפתייה וחצי רוסייה תגידו רק שעידות זה "ממש" משנה - כולם בני אדם כולם יפים חיצונית ופנימית (רובינו) אני זזה למיטה <<<<<<<< ילדת החופים>>>>>>> אלין

איזה חמודה....

יאווו אלין איזה חמודה היא חבל על הזמן..... אני יש לי רק אליין אחד והוא עדיין קטן רק בן שנה וחצי שנתיים ...זה מבאס אני רוצה שהוא יגדל כבר אני אוהב את הגיל 6 --- 7 זה גיל שאני אוהב בגיל הזה הם הכי חמודים.....אלינוש איזה מתוקה היא פעם הבאה שהיא אצלך תני לה נשיקה ממני שלא תשכחי אין לי כח לבוא עד חיפה בשביל להביא לה נשיקה אז תחסכי ממני את זה טוב נשמה ..... מקרר--שולחן--כיסאות--אלטיזאח´ןןןןןןן *****רותם*****

איזה מאמיייייייייייייי

אלין ואללה יש דמיון בינה ובינך היא קיבלה את היופי שלך........
+*+*+*+משחק אותה קוסם+*+*+*+

היא מתוקה נכון- תודה לכל מי שענה../images/Emo140.gif

רק עכשיו התעוררתי ישנתי מלא שעות אני רק שותה את הקפה של "הבוקר" ואחר מיקלחת ואז עוד פעם אני כאן עד לבוקר הבא- הצפירה היום הקפיצה אותי מהמיטה - מה שלומם כולם????????. אוהבת אותכם מאוד מאוד! >>>>>>>> ילדת החופים>>>>>>> אלין

אלון פז אותי-חלק כבר ראה אותי../images/Emo65.gif

זה כל כך מעניין מי אני ? שלח לי תמונה שלך לאי מייל שלי ואני יחזיר לך או שתעלה כאן תמונה שלך ואני יעלה גם כן -הבעיה שכאן ניכנסים לפעמים אנשים שלא שייכים לפורום בכלל לכן אני לא רוצה שמי שאני לא מכירה יראה אותי. אז עדיף לאי מייל שלי הנה האי מייל בבקשה [email protected] ורק אם אתה נשאר איתנו קבוע כאן אה???! שיהיה לילה טוב אם אתה ער אני רק התעוררתי . >>>>>>>> ילדת החופים>>>>>> אלין

למעלה