תודה לכל המחמאות ..וגם תשובות
קודם כל המתכון שעינה הכינה בתמונה: עוגה קפואה שכבה 1: טובלים ביסקויטים בחלב (במקור בקוניאק) ומסדרים בתבנית. שכבה 2: 200 גר' שוקולד חלב + 4 כפות מים, ממיסים על אש קטנה. מוסיפים 200 גר' מרגרינה. מפרידים 4 ביצים. מוסיפים חלמונים לתערובת השוקולד. מקציפים חלבונים + 2 כפות סוכר. מוסיפים לתערובת השוקולד. יוצקים מעל הביסקויטים, ולמקפיא לשעתיים לפחות. שכבה 3: מקציפים 1 שמנת מתוקה + 2 כפות סוכר. מסדרים יפה על השכבה של המוס. מגרדים מעל קצת שוקולד מריר. שומרים בפריזר. לקוח מהרשת מאיזה שהיא המלצה, שלצערי הרב אינני זוכרת למי מגיע הקרדיט. השם: עינה, בא מהמילה עין (כמו עין גדי, עין גב), שמשמעותו מקור מים. קוראים את זה בקמץ מתחת לכל האותיות. לדעתנו שם מיוחד אבל לא מוזר, וזה מה שחיפשנו, מה גם שמאוד מאוד מתאים לה. (יש שדרנית רדיו שקוראים לה עינה אילון שבטח כולכם מכירים) לקישלורן..יש לי עוד כמה שמות מעניינים בסגנון הזה אם זה מעניין אותך. את האהבה למטבח היא לא ירשה ממני.. אני אוהבת לבשל ולאפות אבל אצלה זה ממש בגנים. היא מסוגלת לזהות באוכל את מרכיבי מזון שממנו הוא מורכב, ומנסה להמציא מתכונים וליישם אותה (כמובן שמתאימים לגילה). ושוב, תודה על המילים החמות ועל כל המחמאות. עשיתם לי את היום .