תמונה של ג'יליאן בקמפיין הירוק...

orityemini

New member
תמונה של ג'יליאן בקמפיין הירוק...../images/Emo13.gif

נראית מאוד צעירה! הפונפון קצת מוזר עליה, אבל אהבתי את הכובע! מתאים לה
ואגב גילי, אין מצב שהיא יותר ממידה 34 בתמונה הזאת...היא נראית ממש רזה כאן.

Gilliana

New member
מצטערת אוריתוש אבל...

את לא יודעת כנראה מה זה 34. כשהייתי בתת משקל הייתי במידה 36 וג'יליאן אמנם רזה אבל ודאי שלא בתת משקל. 34 זו מידה של ילדות בגיל 12 או אנורקסיות. כפי שאמרתי בעבר - יש לה גוף יפה, בדיוק כמו שצריך - לא רזה מדי, לא מלאה מדי, אבל לא צריך להגזים ולעשות ממנה ביאפרה. וכמובן שהיא נראית צעירה, פוטושופ מוריד לכולם עשרות שנים, לפעמים אפילו בתיקונים קלילים בלבד.
מה שכן, בתמונה הזו עבודת הפוטושופ טבעית ומוצלחת, בניגוד לתמונות המזוויעות מ-"פיאסקו".

orityemini

New member
יש לי כמה חברות במידה 34

והן לא בתת משקל, אלא בעלות גיזרה צרה ובדרך כלל פחות מ 160 (שזה המקרה של ג'יליאן). למרות שיש לי דודה שהיא מעל מטר שישים ומידה 34 והיא לא אנורקסית או בתת משקל בכלל. היא פשוט צרה. אז אני מניחה שזה שוב פעם "הסביבה שלי לעומת הסביבה שלך"?

Gilliana

New member
לא, אבל אולי אנחנו לא מתכוונות לאותה מידה?

ומה זה 160? גובה? זה לא קשור לרוחב המותן בכלל. אפילו אחותי שהיא קטנטונת הן בגובה והן במשקל (ובטוח שיותר רזה מג'יליאן) לא לובשת מידה 34, לא ה-34 שאני מתכוונת אליה בכל אופן. משהו כאן לא מתקבל על הדעת ולכן לדעתי אנחנו פשוט לא מדברות על אותה מידה, אחרת אין לי הסבר. אגב, אין דבר כזה "צרה" - כולן צרות כשהן רזות ורחבות כשהן שמנות, :"רחבה" זו המצאה זל נשים שלא רוצות להודות שיש להן עודף משקל.

זה ממש לא נכון

יש מבנה גוף צר ויש מבנה גוף רחב. את יכולה להיות מאוד רזה אבל האגן והכתפיים יהיו רחבות ולהפך. מבנה גוף צר או רחב לא קשור לשמנה או רזה.

Gilliana

New member
תשמעי...

מה זה לדעתך רוחב מותן של 60 ס"מ, רזה או צרה? גם מבחינה רפואית, מודדים רוחב מותן ע"פי משקל ולא ע"פי מבנה גוף. למשל היקף מותן שעולה על 85 ס"מ נדמה לי, נחשב כיום להשמנה מסוכנת.

זה לא סותר

גם במבנה רחב לא המותניים הן אלה שאמורות להיות רחבות, מותניים רחבות זה השמנה. במבנה רחב מדובר בשכם/ כתפיים ובאגן.

Gilliana

New member
ואפרופו מידות...

תקראי את הכתבה הזו. נזכרתי פתאום שנתקלתי בה לא מזמן אז רצתי למצוא לך אותה: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000599624

למעלה