תמונה של האייפוד 60 ג'יגה

Zorik NYK

New member
תמונה של האייפוד 60 ג'יגה

זהו האייפוד שעומד לצאת בעוד חודש, ואתם מקבלים תמונה שלו לפני כולם

חביב ביותר אבל....

זה נראה כמו מחשב כף יד וכמו שאני מכיר את אפל עוד יצאו מלא תמונות כאלו עד שאפל יכריזו באמת על המוצר כמו במקרה של הimac g5 החדש שמרוב ניחושים פראיים יצא כבר משהו אחר

Subway0

New member
סימנים מובהקים לזיוף...../images/Emo132.gif

1. הממשק, אם כל הכבוד... זה ממשק של מחשב אפל, הרקע, הדוק שם התוכנה iTunes 5.0.1 נו באמת!? 2. אייטונז 5 אם יצא בזמן הקרוב יבוא בצבע אחר לא בירוק... כניראה באדום, או צהוב (בלההה!
) אולי כתום... בצבע שעוד לא חשבו עליו
כמו שעד עכשיו כל גרסה של אייטונז באה בצבע אחר (אתם משתמשי החלונות לא יודעים זאת... חחחחחחח... אבל ככה זה ) 3. הטקסט קטן מידי, אם כל הכבוד לא רואים כמעט שום דבר... 4. ההדבקה של המסך הצבעוני לא טובה... 5. בחזרה לממשק, תסלחו לי אבל זה חרא של ממשק!! ואיך זה יעבוד בכלל, הגלגל שגם עושה סקרול וגם משנה את הווליום וגם עושה עוד כמה פונקציות בנוסף יהיה אפשר לבחור את האפלקציה איתו?!!? נו באמת, זה הרי ברור שזה זיוףף!

weird dust

New member
כתום לא היה ה4.5?

הוא היה יומיים אז אני כבר באמת לא זוכר ואיפה רואים את הצבע של האי טונז? חוץ ממה שיש באתר של אפל?

Zorik NYK

New member
יש לי את המקורות שלי....

והם לא רוצים להיחשף, מה שכן אני יכול להגיד שהתמונה הזאת באה ממקור מאוד מהיימן....מאוד מהימן

uppercut

New member
לא, לפחות שישקיעו בתמונה_>

אם כבר מכינים אז שיכתבו time ולא times ו GB ולא Gb אבל נחמד מאוד לראות תצוגות מקדימות...

M y G a d g e t

New member
זה נראה כאילו לקחו את התמונה

של האייפוד 4G ופשוט פיברקו לו מסך צבעוני.. לא יודע כמה זה אמין...

Zorik NYK

New member
זה אמין ביותר

המקורות שלי אף פעם לא טועים....אף פעם לא טועים

Zorik NYK

New member
מאפיה, עולם תחתון..זה הבית שלי

עשיתי הרבה בשביל החומר המצולם יש עוד כמה תמונות שאני ייעלה בהמשך, הכל בהתאם למקורות שלי ולנכונות שלהם, אם אני ייגלה שהאנשים שאני מתעסק אתם לא רציניים, צפו לחיסולם.

M y G a d g e t

New member
לדעתי אייפוד הייתה משנה גם את

העיצוב החיצוני, לכן אני לא חושב שזה אמין כל כך. אין אפילו שינוי קטן בעיצוב החיצוני..

weird dust

New member
הגדם הזה אמור להיות דור רביעי

פשוט דגם 60 ג'יגה יותר קטן צבעוני וטוב יותר.

weird dust

New member
מהמקורות שלי מצאתי תמונה דומה

אבל קצת שונה. ומה מוזר, יש אתר שלם של השערות ומשחקים עם האי פוד בפוטושופ כמו שאתה כניראה שמתה, מה המקור שלך? מאיפה התמונה?

weird dust

New member
דווקא ניראה בסדר ../images/Emo6.gif

הוא אמור להיות יותר קטן לפי השמועה אבל גם זה לא רע בסך הכל.

למעלה