תמונה של הדפקט מסופרמן

green lantern

New member
אני מנחש שזה מקאזאה

(גם אני הורדתי לפני כמה ימים את וולברין נלחם בGL ואת סילבר סרפר וGL.. אני חושב שזה מDC VS.MARVEL) לדפקט מסופרמן קוראים ביזארו והוא אמור להיות ההפך המושלם ממנו (באשיות) ובחוברות של ביזארו וורלוד סופרמן כתוב בכתב מראה... אני לא חושב שיש לעטלף אדף הזה משמעות כלשהיא... וקטל (איך קוראים לו באנגלית
) נראה נחמד... הוא יחיל להיות טוב לטפט של שמאל לימין

ben kanobi

New member
אין לי נושא

קטל =carnage ואיש העטלף הזה הוא דמות מסידרת האנימציה של בטמן

The Flash

New member
ממש לא!

זה בכלל מייקל מורביוס אחרי שפגעה בו(בפעם השנייה) הקרן הניאוג´נית של דוק קונורס אחרי שהוא עשה ניסוי עם הדם של פיטר פארקר(הפעם הראשונה מובנת יותר בפרק Morbius שבעונה השנייה של Spiderman TAS) בפעם השנייה זה היה כשבלייד היה בעיר וניסה להרוג אותו וספיידי ניסה להגן עליו והוא עצמו ניסה להפוך את פלישיה לאחת כמוהו בסופו של דבר הוא נפגע מהקרן שוב והוא הולך לישון שנת חורף באיזשהיא מערה והכל נפתר בעונה אחרי אני אביא תמונה אם אני אמצא

DDN

New member
ממש ממש לא.

זה כן מהסדרה של BATMAN: זה MAN-BAT. מהעולם של DC. ואתה מסתמך על הסדרה, בסדרה למורביוס לא היו כנפיים!

ben kanobi

New member
ddn צודק

וגם אני :) ובכלל מורביוס נהיה ערפד לבן בלי כנפיים בסוף הוא הפך למין עטלף אבל לא לזה

The Flash

New member
התכוונתי למה שהוא הפך בסוף!

וזה כן ככה בדיוק הוא נראה כשזה קרה!

ben kanobi

New member
טוב כדי ליישב את הוויכוח

דבר ראשון -שים לב לסגנון הציור- הוא ריבועי זה הסגנון של סדרות די.סי למיניהן הסדרות של מרוול מצויירות בצורה "אמיתית" יותר (מעוות לפעמים אבל אמיתית) ודבר שני - מי ששם את התמונה אומר שזה נלקח מבטמן (נראה לי שזו הוכחה מספיק טובה לא?)

green lantern

New member
הערפד הרומני (שחכתי מה השם שלו)

היה גם כשהפך לערפד לבן... אומנם גם הוא לבש ג´ינס אבל הוא היה לבן (לפחות בTAS)

למעלה