תמונה של פיטר (ג'ק) במראהו החדש

אור2221

New member
תמונה של פיטר (ג'ק) במראהו החדש

האם זה שפם שאני רואה?? פיטר מעתיק מאריק???

חמוד אבל לא יפה לו שפם

שיתקן בפוטושופ ויוריד את השפם

ים כחול

New member
שימו לו כיפה שחורה ....

והוא נראה כמו חרדי אמריקאי מבני ברק ...חחחחח

dviridit

New member
לדעתי הרסו לו את המראה. מתי זה

יגיע לארץ? הזיתיה המיובשת/הצנון המיובש - אוליביה כבר עולה לי על העצבים. מזל שאחותה המרעננת הגיעה.

אור2221

New member
ארבע שנים וכמה חודשים

הוא הלך עם אותה תסרוקת בול במשך 25 שנה (עוד מהזמן שהוא שיחק את קליף בכל ילדי). ג'ק, בסטורי-לין האמריקאי היה זקוק למייק אובר דחוף, ולמראה גברי קשוח. אני מאוד אוהבת את השינוי. אור.

Dawn12

New member
לדעתי הוא נראה הרבה יותר טוב

הבלורית המסורתית שלו כבר מזמן הפכה למגוחכת וזה לא תסרוקת שמתאימה לאדם בן 50+. בכל מקרה, אם ביקרתם באתר בזמן האחרון תמצאו שם את התמונה הזו ועוד הרבה אחרות ממסיבת הניצחון של צח"מ.

The Abbott Girl

New member
אחחח איזה תמונות ../images/Emo72.gif

פיטר דווקא נראה טוב, אבל... יורד השפם לאלתר!!! מספיק לנו משופם אחד
ומישל אגב נראית ממש מעולה, אני נורא שמחה שהיא זכתה

הם נראים טוב ביחד ../images/Emo11.gif

ג'יל לעומת זאת הזדקנה קצת... יותר קמטים, שיער מאפיר ולוק יותר מבוגר (למה היא לא צובעת?) בכלל ההפרש של הארבע שנים מראה לנו שהזמן לא עשה טוב לשחקנים. פול נראה מזעזע (בעצם מה חדש?) אסתר פוזלת (אמה של לוסי דובינצ'יק?
) ומקנזי... אוי ווי! מה זה הצבע המזעזע הזה

Dawn12

New member
יש מישהי שהזמן עשה לה טוב (S)

חוץ ממישל כמובן שרק הולכת ומשתבחת
, אני מדבר על הת'ר טום שנראיתה מ-ד-ה-י-ם בטקס האמי (התמונות שלה בגלריית האמי באתר). כמה חבל שהיא כבר לא חלק ממשפחת צח"מ

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif רגע, מה לא?

לדעתי היא נראית כאן הרבה יותר טוב מאיך שהיא נראית בפרקים שלנו. נראה לי שהיא גם רזתה.

אני גם חושבת שויקי נראית כאן 10../images/Emo45.gif

היא באמת רזתה וניראית מדהים ! לעומתה בילי קצת שמן אבל לא נורא זה מתאים לו והוא עדיין חמודי
השמלה שלה אגב מהממת, יש לי ארוע בחודש הבא, אתם חושבים שהיא תסכים להלוות לי אותה לערב אחד?...

גם את השימלה הזאת לא הייתי מתנגדת

לקחת משרון לערב אחד... שרון גם ניראית מדהים אבל יש לה איזה פאק באף שלפעמים נראה לעין ולפעמים לא... אבל היא עדיין יפה...

אור2221

New member
יש להן הרבה שמלות שלא הייתי

מתנגדת לקחת, אבל לעולם לא יהיה לי לאן ללבוש. למען האמת, כשהייתי במפגש המעריצים, והיתה מכירה פומבית של בגדים מהסדרה, היו דברים שהלכו יחסית בזול (לעומת המחירים האמיתיים, שאני בטוחה שהיו מאות ואפילו כמה אלפי דולרים (ארמני, דולצה וגבאנה) אבל פשוט אין לי לאן ללבוש את הדברים האלו. או נעליים, היה שם איזה זוג נעליים של מלודי, משגעות, תכלת כאלה, והם היו במידה שלי - אבל הסיכוי שאני אפילו אוכל לעמוד על העקבים האלו הוא אפסי.

הייתי סתם קונה משהו בשביל האספנות

או חולצה מיוזעת של מלקולם... לא ממש אכפת לי..

אור2221

New member
לא משהו ב200

דולר!! כבר הייתי קונה את אלבום התמונות של ויקטור וניקי - אויש, כמה חבל שהמחיר עלה ל300 דולר. אור.

מז"א אין לך לאן ללבוש? ../images/Emo12.gif

את לא מתכננת לכבוש את העולם? סמרטוטים מספקים אותך?
אני לא אתנגד לטוקסידון נוסח ראול או ג'ייקוב

למעלה