תמונה של פליפה ובנחמין
D D&N New member 25/3/02 #3 ואו... איזה תמונה מהממת !!!!!!!1 הוא כזה חתיך... מי זאת למטה טלי ??? איזה ברכה מקסימה הייתי מתנדבת לקפוץ איתו למים לבד ... אה ... איזה גופה יש עליו...
ואו... איזה תמונה מהממת !!!!!!!1 הוא כזה חתיך... מי זאת למטה טלי ??? איזה ברכה מקסימה הייתי מתנדבת לקפוץ איתו למים לבד ... אה ... איזה גופה יש עליו...
L losangel New member 25/3/02 #7 אשכיסטים זה ממעריב לנוער, ומישהי אמרה שכמו שלבת קוראים כוסית על פי מידת איבר ה-מצונזר- כך קראו לבנים...אשכיסטים~!
אשכיסטים זה ממעריב לנוער, ומישהי אמרה שכמו שלבת קוראים כוסית על פי מידת איבר ה-מצונזר- כך קראו לבנים...אשכיסטים~!
L losangel New member 25/3/02 #10 לא! דביר!! אתה מפחיד אותי!! אין לי מושג...בטח על פי מידת האשכיסטיות (היופי) שבו, ככה נראה לי...חוצמזה אי אפשר לדעת מה הגודל...לא שזה יחשף בציבור (כתבה בעיתון: אשכיהם של הכוכבים - בראד פיט:...ס"מ...איכככככככסה! אני לא אטרח לקרוא)
לא! דביר!! אתה מפחיד אותי!! אין לי מושג...בטח על פי מידת האשכיסטיות (היופי) שבו, ככה נראה לי...חוצמזה אי אפשר לדעת מה הגודל...לא שזה יחשף בציבור (כתבה בעיתון: אשכיהם של הכוכבים - בראד פיט:...ס"מ...איכככככככסה! אני לא אטרח לקרוא)
ט טלטל עושה פרצוף New member 25/3/02 #15 אבל מה זה.. אתם יודעים.. החלק ה.. ראשון של אשכיסטים..? אנ´לא בדיוק מבין בזה..
C casperit New member 25/3/02 #9 דביר תתעדכן! כוסית זה הרי בגלל… איבר המין הנשי… אז אשכיסט זה בגלל איבר המין הגברי אבל אני אשאר עם כוסון או כוסי יעל
דביר תתעדכן! כוסית זה הרי בגלל… איבר המין הנשי… אז אשכיסט זה בגלל איבר המין הגברי אבל אני אשאר עם כוסון או כוסי יעל
L losangel New member 25/3/02 #13 רעיון טוב...עוד מישהו צריך הסבר על המילה הזאת?! אל תפנו אליי... דביר מה מס´ האייס שלך? אני פשוט אבדוק...
רעיון טוב...עוד מישהו צריך הסבר על המילה הזאת?! אל תפנו אליי... דביר מה מס´ האייס שלך? אני פשוט אבדוק...
ד דביר-מן New member 25/3/02 #14 המספר שלי הוא... 14600153 אבל מי שפונה אלי שם שיציין את השם שלו ושהוא מהפורום, אחרת אני לא מגיב... דביר
המספר שלי הוא... 14600153 אבל מי שפונה אלי שם שיציין את השם שלו ושהוא מהפורום, אחרת אני לא מגיב... דביר
ח חולה על בנחה New member 25/3/02 #5 אוי, אלוהים, איזה כוסון!!!! אוי אני מתהההההההה איזה גוף פצצה יש לו!! למישהו יש עוד תמונות שלו בלי חולצה? בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תעלו!! שפחת המין של בנחמין
אוי, אלוהים, איזה כוסון!!!! אוי אני מתהההההההה איזה גוף פצצה יש לו!! למישהו יש עוד תמונות שלו בלי חולצה? בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תעלו!! שפחת המין של בנחמין
P pimpollito New member 25/3/02 #20 את תסלחי לי אני מקווה אבל שכחתי איך קוראים לך...........? *מתביישת* ניצן טורין טורין