תמונה של צ'ינקוומילו - חואן קרלוס

ashton20041

New member
אורן תפסיק להפחיד את האנשים עם ה"את מוכנה"

כל פעם אתה מציין שהשיר הזה הולך לצאת ....מי ששמע אותו יודע שזה שיר בינוני ומעטה אז למה סתם להפחיד את הציבור??? דנה לא תוציא שיר כזה...בטח שלא עכשיו. דנה צריכה להוציא משהו פופי ..קליט ולא "את מוכנה" שיר קשה לעיכול שספק עם יעבור פלייליסט...

nerod 72

New member
אוקיי אני רק אמרתי..

ממה שאני הבנתי שזה הכיוון ולכן אמרתי "כנראה"... לא אמרתי- הנה , רשמי ובטוח שזה יוצא סינגל 3.... אני דווקא בעד השיר הזה.. "לאב בוי" היה סינגל שסיפק את הלהיט של האלבום ולא משנה מה דנה תוציא עכשיו- היא לא תעבור את ההצלחה של לאב בוי... אז אוקיי הוציאה 2 ינגלים ראשונים שירים פופיים קליטים להיטים בסינגל 3 אפשר להוציא משהו יותר אישי, משהו עם אמירה... משהו עם ביצים יותר אמן צריך לדעת לגוון ולהוציא דברים בידיעה שזה לאוו דווקא להיט.. המניע להוציא סינגל זה לאוו דווקא שזה יהפוך ל"להיט".... לא כל שיר שומוציאים צריך להיות פופי, וקליט.... היה לה כבר 2 כאלו עכשיו הגיע הזמן למשהו יותר עמוק וקשה לעיכול...

ashton20041

New member
אופן החשיבה שלך לא משהו בעניין הזה אני חייב

לציין."הכל זה לטובה" לא היה כזה להיט לוב בוי" להיט ענק. ודנה צריכה לשאוף לכמה שיותר להיטים שיהיה לה זה כל מה שזמר רוצה.יש לה שירים כ"כ פוטנציאלים כמו"יאלה באלאגן" ב"חורבות האהבה"..."בראשית" ועוד.. שיכולים להיות להיטים גדולים... דנה יכולה בעצם לפספס אותם. "את מוכנה" שיר רוקיסטי...שסגנון המוסיקה שלו מבטא את הקריזה על המדיה. סינגל שלישי זה בעצם ה-סינגל שצריך לתפוס. אז להוציא את "את מוכנה"?? נו באמת...חסר מה להוציא. ?? התקשורת הוחיכה והראתה מה הם אוהבים לשמוע מדנה אז למה ללכת כנגדם ולהוציא משהו שלא בטוח שהתקשורת תחבק...??? אני באופן אישי לא אוהב מוזיקת רוק אני חושב שזה משעמם רועש ומעצבן. אני חושב שגם דנה לאט כ"כ מתלהבת מהמוזיקה אלא רק לשם הגיוון והחידוש עשתה זאת. ולומר שאף סינגל לא יעבור את "לוב בוי" זו טעות לומר זאת. צריך לשאוף לכמה שיותר להיטים ושהאחד יהיה יותר מצליח מהשני. אז מה עשינו בזה שרק לוב בוי להיט???? נשב נצטער למה האחרים לא מצליחים ונחכה לאלבום הבא??..באמת...האלבום של דנה מאוד מושקע ומורכב...לא מגיע לו שיהיה לו ראק להיט אחד צריך כמה ...!! אני כרגע בכלל נגד להוציא סינגל חדש שלוב בוי עוד לא עשה את שלו...חבל סתם לבזבז סינגלים...על ההתחלה. עוד חודשיים שלוש דנה צריכה לפנות לבא...

TheMashMash

New member
עדיין היא צריכה לבחור את הסינגל הבא טוב.

את מוכנה זה סינגל לא טוב! ונכון, אף סינגל באלבום לא יגיע ל LOVE BOY =] הכי קרוב, בראשית ומה שווה כזו אהבה. לדעתי דנה צריכה עוד שירים קצביים. אני מת שהאלבום יצא ויצליח , כמובן אקנה אותו, אבל האלבום צריך לצאת בסמוך לשיר חדש טוב וקליפ חדש ומגניב. זו היא דעתי , לא חושבים?

ashton20041

New member
אני חושב האלבום צריך לצאת בסמוך ל"לוב בוי"

אין טעם להוציא משהו אחר כאשר "לוב בוי" מצליח....השיר להיט וללהיט נותנים הרבה זמן לא צריך למהר עם סינגל אני חושב שלוב בוי הוא סינגל לקידום האלבום ושהאלבום יצא דנה צריכה לשירו בתכניות. אחרי חודש חודשיים כחה להוציא סינגל שלישי. בקשר לקליפ-אני בעד וחושב שדנה צריכה להוציא כמה שיותר קליפים לערוץ 24 מהאלבום החדש. זו קידום אדיר!

Nancy Aajram1

New member
וואי באמת עכשיו חשבתי על זה...

דנה לא הופיעה עוד עם לאב בואי ..בטלויזיה והוא להיט ..היא צריכה להופיעה איתו....בכמה תוכניות זה יעורר וישאיר אותו להיט במצעדים ויותר יכירו אותו

ashton20041

New member
אורן תפסיק להפחיד את האנשים עם ה"את מוכנה"

כל פעם אתה מציין שהשיר הזה הולך לצאת ....מי ששמע אותו יודע שזה שיר בינוני ומעטה אז למה סתם להפחיד את הציבור??? דנה לא תוציא שיר כזה...בטח שלא עכשיו. דנה צריכה להוציא משהו פופי ..קליט ולא "את מוכנה" שיר קשה לעיכול שספק עם יעבור פלייליסט...

את מוכנה - טעות פטאלית

לדעתי זאת טעות ענקית ופטאלית להוציא את "את מוכנה" כסינגל , מכיוון שהשיר רוקיסטי מדיי , לא קליט וזורם כמו שאמור להיות שיר פופ-דאנסי קייצי ונחמד , תסלח לי דנה , אבל זה מזכיר שיר בינוני של נינט. ואז שוב פעם גלגלצ לא ישמיעו , ואז תגידו שיש אפליה ושלא מפרגנים לדנה כמו שהיה אם הכל זה לטובה ובלה בלה בלה - וזו שטות אחת גדולה. כשיש סינגל טוב - כל תחנות הרדיו מפרגנות לדנה ,ולאב בוי ההוכחה לכך. חבל חבל חבל להוציא אחרי סינגל מדהים כמו לאב בוי שכובש שיאים חדשים , סינגל חלש כמו את מוכנה , במיוחד שיש שירים טובים יותר , כמו חורבות האהבה , יום הולדת , יאללה בלגן .

Glamorousss

New member
impossible Prince השיר לא כל כך גרוע...אלא

זה משהו שדנה אף פם לא עשתה זה לא הסגנון שלה.. בואו נחכה ונראה איך יגיבו.. השיר נחמד מאד לדעתי...

TheMashMash

New member
שיוציאו את יאללה בלאגן או מה שוות כזו אהבה.

אם דנה תשיר את מה שווה כזו אהבה ותעשה את זה בהופעה סטייל "יאסוף זרועים" תהיה לזה הצלחה מטורפת

RINAT1983

New member
נו באמת מה אתם יושבים ומנחשים

ומחליטים מה יצא ומה צריך לצאת? מה שיצא שיצא, העיקר שיצא.

למעלה