תמונה של קרן!!! (מבית ספר) אני גר גם בקרית אתא..אז ככה שלא היה קשה למצוא תמונה... מה אומרים...?.
S shai202 New member 13/2/06 #1 תמונה של קרן!!! (מבית ספר) אני גר גם בקרית אתא..אז ככה שלא היה קשה למצוא תמונה... מה אומרים...?.
S shai202 New member 13/2/06 #3 היא ניראת זוועה ללא איפור.. אני אישית לא מכיר אותה...אז אני לא יודע איך היא במציאות..
ה הבחור בלי האוטו New member 14/2/06 #11 לא קשור לאיפור נראה לי שזו זווית של צילום ואיכות הצילום. את כל אחד אפשר לצלם הרבה יותר טוב והרבה פחות טוב ממה שהוא במציאות.
לא קשור לאיפור נראה לי שזו זווית של צילום ואיכות הצילום. את כל אחד אפשר לצלם הרבה יותר טוב והרבה פחות טוב ממה שהוא במציאות.
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 13/2/06 #5 ממ אתה בטוח שזו קרן?! ../images/Emo2.gif היא ממש לא דומה לה!! לא זיהיתי..
S shai202 New member 13/2/06 #6 תגדילי מאמי..זו היא...בגלל שפה היא ג'יפההה חח בגלל זה לא מזהים.. לעומתהה מי שמימין היא הייתה צריכה להשתתף בתכנית!! כפרהה עליהה..
תגדילי מאמי..זו היא...בגלל שפה היא ג'יפההה חח בגלל זה לא מזהים.. לעומתהה מי שמימין היא הייתה צריכה להשתתף בתכנית!! כפרהה עליהה..
ב ברודי New member 14/2/06 #10 אז תנסי בכל זאת... להסביר בכמה מילים, מה הקשר של דוגמנים לפורום של הדוגמניות?
M MaiEgan New member 14/2/06 #15 מה את חייה בסרט ברצינות זה הזמר מקוואנה הוא פעם היה מפורסם כבר שנים שלא הוציא קליפ\דיסק\שיר יש לי אפילו דיסק שלו!
מה את חייה בסרט ברצינות זה הזמר מקוואנה הוא פעם היה מפורסם כבר שנים שלא הוציא קליפ\דיסק\שיר יש לי אפילו דיסק שלו!
ב ברודי New member 14/2/06 #17 מוזר, לא ראיתי אותו בסידרה../images/Emo12.gif אני חושבת שאפשר לנצל את הודעות "תפוז אנשים מודיע" המסקרנות בשביל הצרכים האלה בדיוק. [*אהמ* *אהמ*] אגב, הוא חתיך
מוזר, לא ראיתי אותו בסידרה../images/Emo12.gif אני חושבת שאפשר לנצל את הודעות "תפוז אנשים מודיע" המסקרנות בשביל הצרכים האלה בדיוק. [*אהמ* *אהמ*] אגב, הוא חתיך