תמונה של שלומי מההופעה בצרפת מההופעה ב"זניט" בפריז מישהי שהייתה בהופעה שלחה לי את התמונה
O orianush New member 6/2/08 #1 תמונה של שלומי מההופעה בצרפת ../images/Emo13.gif מההופעה ב"זניט" בפריז מישהי שהייתה בהופעה שלחה לי את התמונה
תמונה של שלומי מההופעה בצרפת ../images/Emo13.gif מההופעה ב"זניט" בפריז מישהי שהייתה בהופעה שלחה לי את התמונה
L lale10 New member 7/2/08 #5 שלום אני חדשה בפורום נעים מאוד אודליה אני מבאר יעקב נשואה פלוס 1 ואוהבת לישמוע את שלומי שבת יש לו שירים מהממים כל הזמן הצצתי בפורום אך רק כעט יצא לי להיכנס לפה
שלום אני חדשה בפורום נעים מאוד אודליה אני מבאר יעקב נשואה פלוס 1 ואוהבת לישמוע את שלומי שבת יש לו שירים מהממים כל הזמן הצצתי בפורום אך רק כעט יצא לי להיכנס לפה
א איתן דואק New member 7/2/08 #7 שלום אודליה , אנחנו שמחים ומודים לך שהצטרפת לפורום הכי מעודכן , מעניין ומסקרן על שלומי שבת (וחברים) . אני מקווה שאחרי הפעם הראשונה תרגישי יותר נוח לכתוב כאן , שיהיה לך ולכולם סופ"ש נעים .
שלום אודליה , אנחנו שמחים ומודים לך שהצטרפת לפורום הכי מעודכן , מעניין ומסקרן על שלומי שבת (וחברים) . אני מקווה שאחרי הפעם הראשונה תרגישי יותר נוח לכתוב כאן , שיהיה לך ולכולם סופ"ש נעים .
L lale10 New member 8/2/08 #8 תודה לכם , אין לי הרבה זמן להיכנס לפה אך מתי שיצא לי בכיפ , שבת שלום שיהיה לכם. אודליה
N nina41 New member 8/2/08 #9 הינה באה מישהי חדשה לפורום ברוכה הבאה היי אני מאיה , את מוזמנת להיצטרף אלינו מתיי שייצא לך.
K karoleking New member 8/2/08 #10 היי אודליה..ברוכה הבאה../images/Emo8.gif אני קרול. אם את אוהבת את שלומי, את באמת תהני פה! שבת שלום!
N nina41 New member 10/2/08 #11 קרול , אני מאמינה שאם היא נכנסה לכאן סימן ש.. שהיא אוהבת את השירים של שלומי שבת וזה יפה מאוד בעיניי שאנשים נכנסים גם סתם כך כדיי לפרגן שבוע טוב , מאיה.
קרול , אני מאמינה שאם היא נכנסה לכאן סימן ש.. שהיא אוהבת את השירים של שלומי שבת וזה יפה מאוד בעיניי שאנשים נכנסים גם סתם כך כדיי לפרגן שבוע טוב , מאיה.