תמונה שנתקלתי בה:

Nienna17

New member
תמונה שנתקלתי בה:

מצויינת לריטוש לפי דעתי, אף על פי האיכות הבינונית. אבל היא מספיק טובה בשביל ריטוש. תהנו
קרדיט לצלם (לא מצאתי את התמונה באתר אבל הוא הצלם): http://www.gaapstudio.pl/index.html

bug a boo

New member
באיזה blur אתם משתמשים?לא מצליחה שיראה

נורמלי ולא פלסטיק,במקרה הזה שלה..

Nienna17

New member
לא משתמשת ב-BLUR ../images/Emo3.gif

הריטושים שלי, הם עבודה מפרכת, אין ספק.

bug a boo

New member
אוי,עכשיו סיקרנת אותי../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif לא תגלי לנו את

סודך? האם מדובר בשכבות?או שמא בפלסתר וחבריו?
ספרי..

bug a boo

New member
אל תעלמי לי עכשיו../images/Emo6.gif../images/Emo88.gifהרחיבי את אופקינו!

NLO

New member
את עובדת בעיקר עם PATCH TOOL , לא?

האמת מאז שהתחלתי להבין איך הוא עובד אני גם כבר לא משתמש ב-BLUR, נראה לי שהתוצאות יוצאות יותר טובות ככה. רק עם מסכות אני לא מסתדר, אין לי מושג איך להשתמש בהן. אם זה לא במדריך אני לא מוצא את הידים והרגליים.

Nienna17

New member
לא PATCH TOOL

בעיקר HB וסטמפ. כן, נקודה נקודה, אני עוברת על כל עור הפנים וככה אני מחליקה. לא שאלתם את עצמכם למה מעריכים עבודת ריטוש בכמה שעות+? בדיוק בגלל הסיבה הזאת. החלקת הפנים היא אחת העבודות המפרכות שיש בריטוש וזה משהו כמו 90% מכלל תהליך הריטוש אצלי. ולבאג, זהו הסוד לריטוש טוב, עבודה ועוד עבודה. אין מה לעשות
. הייתי ממליצה לכולם לנטוש את עמדת הטשטושים למיניהם
.

Darkscape

New member
../images/Emo45.gif אני מצטרף לעמדת האנטי-טשטושים

גם אם יש הרבה מדריכי retouch שמלמדים איך לייצר עור פלסטי עם כל מיני פילטרים כמו Gausian Blur ו-Median לא חייבים לבלוע את הטיפ הזה מיד. אם רוצים להחליק אזור מסויים מעבר לשימוש ב-healing brush ו-Stamp התוצאות הכי טובות מגיעות משימוש עם מכחול רגיל. כמובן שזה עובד טוב אם יש טאבלט נחמד ולא רק עכבר.

Nienna17

New member
בבקשה ../images/Emo178.gif

רק החלקת העור, לא יותר מזה. עבדתי על זה כמה שעות טובות זה בטוח... חבל שלא שורפים קלוריות בעבודה הזאת חחחח

למעלה