תמונה שצילמתי
N navig8tor New member 2/8/05 #3 קורה כל יום 4 עד 5 פעמים בב"ג מטוס ממריא על מסלול 26 ומטוס בא לנחיתה על מסלול 12 אשליה אופטית שהמצב מסוכן. אך המטוסים יחלפו במרחק בטחון,באופן ודאי.
קורה כל יום 4 עד 5 פעמים בב"ג מטוס ממריא על מסלול 26 ומטוס בא לנחיתה על מסלול 12 אשליה אופטית שהמצב מסוכן. אך המטוסים יחלפו במרחק בטחון,באופן ודאי.
X X4M32 New member 2/8/05 #4 וואללה? חשבתי שזה צולם מתחת למים! אם זה היה מצולם באיכות טובה זאת היתה יכולה להיות "תמונת השנה" באירליינרס,לא? מה אומר ארז?
וואללה? חשבתי שזה צולם מתחת למים! אם זה היה מצולם באיכות טובה זאת היתה יכולה להיות "תמונת השנה" באירליינרס,לא? מה אומר ארז?
N navig8tor New member 2/8/05 #5 או:מטוס הולך לעם הרוח למסלול 30 בגובה של יותר מ 2000 רגל,ומטוס ממריא על 26. זה מה שנראה יותר נכון,כי גלגלי המטוס,שטס לכיוון הצלם,מכונסים.
או:מטוס הולך לעם הרוח למסלול 30 בגובה של יותר מ 2000 רגל,ומטוס ממריא על 26. זה מה שנראה יותר נכון,כי גלגלי המטוס,שטס לכיוון הצלם,מכונסים.
א ארזS New member 2/8/05 #6 אני נוטה להסכים עם XM אם התמונה היתה מצולמת באיכות טובה, אכן היה לה סיכוי טוב להצליח באתרים כמו Airliners.Net ו- JetPhotos.Net וכו' . דרך אגב, מהיכן צילמת את התמונה ? [ואני חושב שאני מזהה את EBM של ישראייר בתמונה].
אני נוטה להסכים עם XM אם התמונה היתה מצולמת באיכות טובה, אכן היה לה סיכוי טוב להצליח באתרים כמו Airliners.Net ו- JetPhotos.Net וכו' . דרך אגב, מהיכן צילמת את התמונה ? [ואני חושב שאני מזהה את EBM של ישראייר בתמונה].