תמונה שקיבלתי באימייל היום

OOB

New member
תמונה מצמררת ולא ראויה

ראש ממשלה לא צריך להחליט על עסקה בעלת משמעות כה כבדה אם היה ח"ו מדובר בבנו שלו. כי במקרה כזה למען כולנו היה עדיף שלא ייקח חלק בהחלטות.

מעסה11

New member
תמונה ראויה בהחלט

ראש הממשלה צריך להתחשב בהורי כול האזרחים, כשם שהיה מתחשס בעצמו כהורה לחייל חטוף, לא ניתן להסיר אנושיות מעל לסדר היום הציבורי,לא אומר שבכול מחיר, אבל בסיכון מחושב סביר ,כמו במקרה זה ,של שחרור שליט

OOB

New member
אפשר להגיד גם את ההיפך

שראש הממשלה צריך לחשוב כאילו יהיה זה בנו שימות מידי מחבל שישוחרר בעסקה. שופט, ובמקרה זה ראש ממשלה, לא צריך לשים עצמו כתובע או כנתבע. הוא צריך לשקול בכובד ראש ובאובייקטיביות ככל הניתן את היתרונות והחסרונות ולהגיע להחלטה שקולה.

מעסה11

New member
לא,מחשבה בכובד ראש מביאה למסקנה אחת ...

הקוד האתי האנושי מחייב לפעול קודם כלפי מי שכבר נמצא בסכנה קיומית איומה, וזהו גלעד, לעומת יתר העם שנמצא בספק סכנה קיומית עקב העיסקה,עקב המורכבות והקושי לעבור את צהל וכוחות הביטחון ולבצע פיגוע,ועקב המצאות מחבלים פוטנציאלים בגבולותנו,גם ללא עיסקה .

OOB

New member
אין לי ויכוח עם דבריך האחרונים

וזה לא סותר את התנגדותי למניפולציה הרגשית שבאה לידי ביטוי מהתמונה לעיל. ראש הממשלה צריך לפעול לפי אותו קוד אתי שציינת ובנוסף לקחת בחשבון את השלכות העסקה. לא כאדם שבנו שבוי אלא כראש ממשלה שאחראי לחייו של אזרח במדינתו שאותו שלח לקרב. אני אישית אסכים עם כל החלטה אליה הממשלה תגיע. כי אין לי ספק שהם רוצים את גלעד בבית לא פחות ממני.

תגיד, אין איזה חוק בתפוז?

שאם העיפו מישהו מפורום אסור לו להיכנס בניקים אחרים, כי אז יכולים לחסום לו את כתובת ה- IP?

מעסה11

New member
באמת מוזר,למה לא חוסמים אותך

אתה מופיע בכמה ניקים שונים, ואומר את אותן עמדות בדיוק

לא כולם כמוך

שיש להם מספר ניקים כדי ליצור אווירה כאילו הם רבים. וגם לא כולם כותבים הודעות נאצה עד שמעיפים אותם. תבין, יש אנשים שונים ממך!

מעסה11

New member
תבין שיש אנשים שונים ממך

כאלה שמשתלחים רק כתגובה על השתלחות (כמוני) שלא כמוך,שאתה משתלח ומתגרה ראשון ומצפה שיהיו פראיירים שלך ולא יגיבו אלייך באותו מטבע,ואז הולך להלשין,כמי שמנסה להסיט את האש ממנו , ממש נס שהנהלת הפורומים לא קלטה אותך,כדאי שתתחבא,באיזה שהוא שלב זה יקרה,למעשה אני קורא להנהלת הפורומים, לעקוב אחר ההשתלחויות שלך בפורום בדפים קודמים,ולפעול בהתאם. ואז תצטרך לפתוח כרטיס "גם אני עדיין חי2"

מעסה11

New member
הצלחת לרמות את הנהלת הפורומים,אבל לא להרבה

והעיקר, שהמחנה שלי עומד בפני נצחון , ושלך?

למעלה