תמונה ש"גנבתי" מפורום תעופה קלה
ט טומי* New member 3/7/03 #2 ../images/Emo45.gif תמונה יפה מאוד...ואני קיבלתי.. תמונה מבית הכנסת ב:Zalaegerszeg מחבר בהונגריה הבית כנסת שופץ לאחרונה
../images/Emo45.gif תמונה יפה מאוד...ואני קיבלתי.. תמונה מבית הכנסת ב:Zalaegerszeg מחבר בהונגריה הבית כנסת שופץ לאחרונה
ט טומי* New member 4/7/03 #4 Zalaegerszeg נמצא במפה המצורפת.. משמאל לבלטון גם אני לא מכיר את המקום רק משמיעה
R reuven4u New member 8/7/03 #5 אני יודע איפה זה התמונה הראשונה לדעתי גבול סלובקיה (אני לא זוכר את שם הער - זה עומד לי על הלשון) צפונית מ-visegrad מפורסמת מהכנסיה העניקית (שאפשר לראות גם בתמונה) ומהגשר הרוס לצד השני של הגבול (גם אפשר לראות בתמונה)
אני יודע איפה זה התמונה הראשונה לדעתי גבול סלובקיה (אני לא זוכר את שם הער - זה עומד לי על הלשון) צפונית מ-visegrad מפורסמת מהכנסיה העניקית (שאפשר לראות גם בתמונה) ומהגשר הרוס לצד השני של הגבול (גם אפשר לראות בתמונה)
R reuven4u New member 9/7/03 #6 esztergom כמובן טוב לקח לי קצת זמן להזכר.... חרשתי שם טיולים שנתיים עם בתי ספר...כמו כל תלמיד הונגרי ממוצע
esztergom כמובן טוב לקח לי קצת זמן להזכר.... חרשתי שם טיולים שנתיים עם בתי ספר...כמו כל תלמיד הונגרי ממוצע