תמונה
סיפור

הייזל

New member
תמונה../images/Emo26.gifסיפור

לכל מאותגרי ההשראה, מי ייתן ויצירותיכם יציפו את הרשת וכשתהיו מפורסמים תרשמו בספריכם הקדשה: "לריוונדל ולהייזל שהבאוני עד הלום!" הערת שוליים: זוכרים את התמונה הראשונה בפינה זאת עם הרובוטים ושיח הוורדים? אז הציור הזה הוא פי מכחולה של אותה ציירת. תהנו.

idoz

New member
זה עומד לי על קצה הלשון

אני יודע מה לכתוב, רק אין לי ניסוח, לעזאזל!.

idoz

New member
אזרח!, הצטרף למשמר האסטרואידים

"אזרח!, הצטרף למשמר האסטרואידים ומנע את ההתנגשות הבאה!" את'ל גיחך לעצמו, הוא ידע שבעוד מספר שעות הכוכב ייחרב מפגיעות של אסטרואידים. בינתיים הוא רצה לשכנע את החברה שלו, ליליאן, לטוס איתו בחללית שלו. "ליליאן, זוכרת שאמרת שאת רוצה לראות אסטרואיד בחלל?" "כן" "אז היום זה יום המזל שלך, חסכתי מספיק דלק ואנחנו יכולים לטוס בביטחה כדי לצפות באסטרואיד מושמד", כשהוא אמר מושמד הוא חייך חיוך קטן וחשב "איזה מושמד ואיזה נעליים, כל אפסנאי זוטר במשמר האסטרואידים יודע שאין מספיק טילים לאסטרואיד הבא, וגם הלייזר לא יצליח לעזור הפעם". "אני לא חושבת, זה בכל זאת דלק של חלליות, הוא יקר ובטח אגרת אותו במשך זמן רב. אני לא חושבת שכדאי לבזבז אותו על כזה דבר פעוט שאפשר לראות בטלוויזיה" "אז לפחות תני לי לקחת אותך לפיקניק ליד החללית שלי, היום" היא חייכה "אויש, בסדר". כשהם הגיעו לשמורת הטבע בה נמצאה החללית את'ל שילם לנהג המונית "ואוו את'ל לא ידעתי ששיפצת את החללית שלך" "את יודעת שאני עושה הכל בשביל החברה שלי" וחייך היא חייכה והוא קרץ לעברה. הם הלכו במשך שעה עד שראו במרחק של 400 מטרים את החללית. הם ישבו ואכלו את האוכל שהביאו "תשמע, יש לי הפתעה בשבילך תוריד את החולצה ותעצום עיניים" "בסדר" כשהוא פקח את עיניו הוא ראה את ליליאן לבושה במעין ביקיני-טוגה עם מגפי ברזל, ועליו הייתה חגורה של גיבור מלחמה מלפני מאה שנה. "פששש...." "נו מה אתה אומר זה מוצא חן בעיניך?" "כן בוודאי" הם התקרבו זה לזה, ובלהט התחפושות והמקום הם החלו להתנשק נשיקה צרפתית ארוכה. שעונו של את'ל ציפצף אבל נראה שהוא לא שומע אותה. הם החלו לשכב על האדמה היבשה כשלפתע שמעו רעש כביר בשמיים. הם התסכלו על השמיים וראו כוכב נופל, או יותר נכון אסטרואיד נופל. "שיט!, בוא מהר! אין זמן צריך לרוץ!" "מה ? למה? המשמר לא אמור לטפל בו?" "אמור כן, להצליח לא" "אני מפחדת בוא נרוץ למקלט הקרוב" "לא אנחנו חייבים לרוץ לחללית!" היא החלה לבכות "אני לא רוצה אני רוצה מקלט שם בטוח" "לא!, רוצי אחריי או שתתפגרי פה" הוא צרח. הוא רץ מספר מטרים והגיע לסלע, הוא ראה אותה מתחילה לרוץ בעקבותיו. נשמע פיצוץ עז, הוא נפל על האדמה והתעלף. כשהוא התעורר הוא מיהר לרוץ לכיוון ליליאן, היה לה פרצוף חתולי. הוא סטר לה וצרח "ליליאן! ליליאן!" היא התעוררה "מה קרה?" וצרחה "אתה! יש לך מבנה פנים של חתול!" "מה?, טוב אל תדאגי! נפל אסטרואיד כנראה שהוא שיחרר איזושהו חומר שגרם לזה אנחנו חייבים להגיע לחללית שלי לפני שהאסטרואיד השני יתנגש בנו, והפעם הזאת לא נישאר לראות מה קורה לנו". היא ניסתה לקום אבל כשלה, "נראה לי שהרגל שלי שבורה" "אל תדאגי, אני ארים אותך ואשא אותך עד לחללית" הוא הרים אותה ופתח בריצה מטורפת לכיוון החללית.

Rivendell

New member
../images/Emo13.gif זה צריך המשך.

אין לי הרבה מה לתרום בנושא מעבר לזה. זה צריך עוד קצת פיתוח, אבל זאת התחלה נחמדה בהחלט.

ננסק

New member
מאבק המינים

[הקדשה: לריוונדל ולהייזל שהבאוני עד הלום!] דבר לא נשמע, מלבד הרוח. זהו מישור סלעי, קצר, המוקף אבנים מחודדות. הקרקע נטויה, ומפולחת על ידי בקיעים רבים. בגובה הזה האוויר דליל, אבל הרוח חזקה מתמיד. דמות אפלולית נראתה מתחת למדף אבן, ויצאה אל המישור הסלעי, מוארת לראשונה על ידי השמש. היה זה ליטראני גבוה וחסון, חשוף חזה, שנשא בידיו ליטראנית צנומה וחיוורת, שאיננה חשופת חזה, אבל כמעט. על אף הקור, הליטראני לא נרעד. על אף האוויר הדל, הליטראני לא התנשם. על אף משקלה של בחורתו, הליטראני לא החסיר צעד. "זה בסדר," אמרה הליטראנית בקרירות, "הוכחת את הנקודה. אתה יכול להוריד אותי עכשיו." "לא." הכריז הליטראני. "הגברים הם חזקים, בסדר, יופי." המשיכה הליטראנית, נאנחת ברטינה. "ביחס ל...?" הליטראנית מלמלה משהו. "ביחס ל...?" חזר הגבר. "ביחס לנשים." סיננה הליטראנית. על פניו החתוליים של הליטראני השתורר חיוך רחב. "-עכשיו- אתה יכול להוריד אותי?" כעסה הבחורה. "לא." "אתה רק מדגיש את העקשנות הגברית הטיפוסית שלכם." "את מתכוונת, 'האומץ והנחישות'." "לא, אני מתכוונת לעקשנות גברית טיפוסית. תוריד אותי מיד, אני עלולה להתרגז, ואתה לא רוצה אותי כועסת לפני ליל הכלולות שלנו. אני מזהירה אותך." הליטראני המשיך לצעוד על פני המישור, מתעלם. "תשמע," התחילה הליטראנית. "חבל להרוס את האווירה של הערב. ברור שהמתנה שאתה מתכנן לי היא סופשבוע באיזה מלון באסטרואידים." כן, ולשם נגיע בטיסה -אישית-. חייך לעצמו הליטראני, אבל המשיך להציק לה. "הכל בגללך, פמניסטית פאנאטית, שהתחלת להאשים אותי בכל עוולות העולם." "ובצדק," אמרה הליטראנית מבלי למצמץ, "כי המין שלך אחראי לכל מה שרע באימפריה שלנו." "אם אנחנו כל כך רעים," אמר הליטיראני, "מדוע אנחנו שולטים?" "אתה לא רוצה שאני אתחיל לדבר על זה." חייכה הליטראנית ברשעות. "אין לך -מושג- למה אתה נכנס. המנהל הטיפוסי בחברת היי-טק גדולה הוא-" "ובכל זאת, המדענים שהמציאו את הטיסה בחלל היו גברים." "הטיעון הזה -כל כך- לא נוגד את מה שאמרתי." אמרה הליטראנית בביטול, כולל תנועת היד המזלזלת הנדרשת. "בחייך, תגידי עלינו משהו אחד טוב." אמר הגבר. "יש לכם רעמת שיער מרשימה." "משהו -נוסף-." "אתה מבקש ממני את הבלתי אפשרי." "אם לא תמצאי משהו, אני לא אספר לך מה ההפתעה שלך..." אוזניה של הליטראנית הזדקרו. "אבל הבטחת!" היא הכתה בו באגרופה הקטן. "אתה לוקח אותי לשם עכשיו! מה, אם לא אגיד משהו טוב, תחזיר אותי?!" "כן." "כל מה שאני אומרת הוא על המין שלכם ככלל, לא עליך כפרט." התחילה הליטראנית להסתייג. "אתה דווקא דוגמא יוצאת דופן. אבל רוב המין שלך הוא שוביניסט קפיטליסט מדכא ומניאק, שחושב רק-" "גברתי," קטע אותה הגבר, "אם אנחנו כל כך נוראים, למה אתן מתחתנות איתנו?" "טעות פאטאלית." ענתה הליטראנית. "והורמונים בלתי נשלטים. בזמן שהמין שלך נשלט על ידי הורמונים ללא הפסק, מסתבר שגם המין שלי לא לגמרי חסין." "אנחנו מין שקול מאוד, -אישתי-." "כן, וזה מסביר את העיצוב של בגדי החתונה שלי, הא?" "הי, זה-" "תודה בכך, אתם מין סקסואלי ופיזי." אמרה הליטראנית. "בכך כוחכם ובכך חולשתכם. חייכם, אהבותכם, מחשבותיכם ואפילו חלומותיכם סובבים סביב נושא אחד בלבד - קנאת פין." "אנחנו לא עד כדי כך-" התחיל הליטראני, ואז נעצר. מבטו נח על הטיל אליו התקדם. למה, לעזאזל, מתוך מבחר החלליות בסוכנות, הוא בחר דווקא באחת -ארוכה ומזדקרת-?! איזה תזמון -נורא-. "מה?" שאלה הליטראנית כשראתה את הבעתו, והחלה להפנות את מבטה. הליטראני מיד הסתובב במקום, גבו אל הטיל. "כלום, כלום." הוא אמר, והשתעל. "ארר, איזו טעות או משהו, נראה שההפתעה שלך לא פה." "מה לא פה?! אבל הלכנו-" "חוש כיוון מחורבן." אמר הלוטיראני, והוסיף, מאחר וידע כיצד לתמרן אותה, "את יודעת איך אנחנו הגברים, עקשנים כל כך שתמיד הולכים לאיבוד." "אוהו!" התחילה הלוטיראנית. "ועוד איך. לא מסוגלים לעצור לרגע, לשאול לכיוונים? כל כך קשה? לא סומכים על אנשים שיעזרו לכם? מה הבעיה שלכם?" "לא יודע יקירתי." אמר הלוטיראני, מחייך בשלווה. שתמשיך לדבר. כל זה אינו משנה. אסון נמנע כאן היום. "אתה חמוד כשאתה מסכים איתי." "תודה, מתוקה." "אבל, עדיין, גבר."

Rivendell

New member
ואגב ההקדשה

אני לא לוקחת אף אחד לשום מקום
סתם שיהיה ברור.

קוקולה25

New member
חחחחחחח

בתור משתתפת פאסיבית מאוד אני נהנת מאוד לקרוא אותך... ממש מקסים!

למעלה