תמונה

אביטל +

New member
תמונה

לפני שבועיים בערך הייתי בארוע קטן של ידידים והתעקשו לצלם אותי ואת בן זוגי למרבה הפתעתו אני הסכמתי ואתמול הוא קיבל את התמונה אני חייבת להגיד שאני
נראית יותר רזה
עד עכשיו, גם בתמונות מלפני חודש עוד חודשיים לא אהבתי את מה שיצא אבל את התמונה הזאת אני מוכנה להשאיר מול העיניים נורא משעשע אותי העניין ואיך שאני מכירה את בעלי הוא יתלבש על זה טוב טוב בחופשה הקרבה שלנו

חן (*_*)

New member
../images/Emo9.gifתחושה נהדרת, להביט בתמונה שלך..

עצמך, בשביעות רצון לשם שינוי, וללא דחף להחביאה מעין כל. שמחה עבורך, ובטוחה שתמונה זו, תמריץ אותך ברגעי משבר.

אביטל +

New member
באמת תחושה טובה ../images/Emo13.gif

כי עד היום התגובה שלי הייתה משהו כמו "יופי, ועכשיו תחביא את זה" ...

behappy

New member
אוי זה כייף........./images/Emo9.gif

המלצה שלי-תתלי את התמונה! וברגעים קשים-שתמצא לך מול העיניים...שזה יהיה מקור גאווה בשבילך כי את הרווחת אותו בהרבה עבודה קשה!! וכל הכבוד! שיר

אביטל +

New member
גוזלים, אני מבקשת להרגע ../images/Emo6.gif

התמונה לא עד כדי כך טובה אני עם חיוך די מפגר ודבילי אבל היא יותר טובה מתמונות אחרות אולי מהחופשה נחזור עם תמונות נורמליות תסמכו על בעלי

יופי אביטל, אני מחכה שזה יקרה גם לי

בשנים האחרונות אני משמידה תמונות... אני מתביישת להגיד... פה ושם אני משאירה, ממש ספורות, עם הילדים, בימי הולדת... אחרי הכול לא נעים, יחשבו שאין אמא בבית הזה...
אבל באופן כללי, אני מתה כבר להשוויץ בתמונה שבה ארגיש בנוח. אני מקווה שזה יקרה בקרוב. יופי שאת מרגישה טוב עם עצמך. את נהדר וחדורת אמונה, ובכלל, כיף לשאוב ממך כוח. התשובות שלך תמיד ממצות ואיכפתיות.
יעל

SHIRITA13

New member
אביטל, זה לא הוגן

גם אני רוצה לראות את התמונה. אני דורשת עכשיו ומיד

למעלה