תמונה.

1ט ל י

New member
תמונה.

אני מקווה שזה יעבוד , אחת החברות שלי סרקה את התמונה הזו, זה פר מההילנד בסקוטלנד....

קאריני21

New member
../images/Emo12.gif

תמונה יפה של גאיה
צוחקת!!!

1ט ל י

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בכל מקרה, הוא יותר דומה לי האיימיש הזה (ככה קוראים לו). יש לי עוד תמונות סרוקות, שבהן הפנים מטושטשות בצורה ברברית כי אני אצל חברה שאין לה פוטושופ (בושה וחרפה). כרגע יש מעט תמונות, ואם אני לא אתעצל, אני אוסיף בזמן אחר עוד תמונות...

1ט ל י

New member
ועוד....

צוקי מוהר. הצוקים המדהימים והמפורסמים. הם אפילו השתתפו בסרט הנסיכה הקסומה, ובכדי להגיע לשם הלכנו ברגל את כל הדרך מדולין. איכסה של מקום. בכל מקרה, חתיכת דרך ארוכה ויפיפיה, על הצוקים עצמם. לא כל כך ידענו את הדרך, אבל ידענו מה הכיוון הכללי. הבעייה הייתה, שלא הייתה דרך סלולה ומסודרת בדרך שהסביר לנו בעל האכסנייה. היינו צריכים לרדת צוקים קטנים, לקפוץ מעל גדרות חשמליים, ללכת בביצות ואחת החבורות שלי גם נפלה באחת הביצות (זה דווקא היה משעשע), והכי חשוב, זה היה הרבה הרבה הרבה ללכת, ובעליי. אבל זה היה שווה את זה. הבעייה היא, ששם היה ממש ממש קרררררררררר, והאוטובוס לדרך חזרה לא הגיע (מה ציפינו? זו אירלנד)

1ט ל י

New member
אחרי אירלנד, טסנו לסקוטלנד...

ויש בסקוטלנד המון אגמים

1ט ל י

New member
ואחרונה חביבה...

התמונה של לוך סקוטלנד, האגם שנראה כמו שסקוטלנד נראית על המפה.

1ט ל י

New member
../images/Emo13.gif

אחרי סקוטלנד היינו באנגליה, אבל כבר נגמר לי הכוח, החשק והתמונות השוות. לילה טוב.

למעלה