מיאו../images/Emo2.gif
תאמת ש.. אני עדיין אוהבת את אורלנדו
כלומר... הוא לא מה שנמצא לי בראש כל החיים שלי או משהו, אבל כשאני רואה סרטים איתו או כאלה וכאלה אני מאוד נהנית ממנו
[אוקע זה יצא רע
] בכל מקרה בהחלט יש שתי סיבות [טוב שלוש] לזה שבעצם קצת נעלמתי מכאן- 1. באמת העומס של הביצפרXP אין לי כמעט זמן למחשב וכאלו... 2. בכמה שבועות האחרונים המחשב שלי היה קצת במשבר. כל חמש שניות נתקע לי, ובשלב מסויים החלטתי שאני חייבת לפרמט אותו.. אבל הוא אפילו עשה לי בעיות עם זה... אז יצא לי שפשוט איזה שבוע שלם לא נגעתי בו עד שאני מפרמטת. ובקיצור בראש השנה החלטתי לעשות משהו יעיל, וסופית ישבתי מול המחשב וניסיתי לפרמט- והצלחתי^^ ככה שעכשיו המחשב מפורמט וטוב ומגניב והכל
ואני חושבת שאני אהיה פה שוב ^^ 3. העניין שלי בכל מיני פורומים תמיד חולף.. כלומר אני באיזה 5-6 פורומים בצורה קבועה.. והבעיה היא שזה כל כך הרבה.. שאני תמיד לתקופות בכמה מהם לסירוגין. כאילו.. יש את התקופה שאני יותר שם או יותר שם או יותר.. כאן. וכנראה שבתקופה האחרונה לא הייתי כבר כל כך הרבה כאןXP אבל עכשיו הנה אני פה.. ואולי אני גם אשאר מקווה?^^ והאמת שיש עוד משהו- אני כזה קוראת את ההודעות כאן והמון פעמים אין לי המון מה להגיב.. לא יודעת בדיוק למה.. אבל משהו השתנה אולי בי באמת או אולי בפורום. אני לא באה להגיד משהו רע על הפורום חס וחסה
זה תמיד יהיה ה-פורום שלי בגלל שהוא בערך הראשון שהייתי בו ממש בצורה של להכיר את האנשים ממנו אישית ולהיות מאוד פעילה וכאלה
ועכשיו לצערי זה לא כל כך ככה... אבל.. לא דעת. בכל מקרה.. חחעחע עקפתי את אורעXDDDDDD [מגילות רולז!]