תמונותתתתתתתתתתתתת
ס סוכריה16 New member 22/7/05 #2 פונצ'ו ולואיסנה.. חח יכול להיות יפה לדעתי! מאוד יפה.. אבל.. אני לא אוהבת אותה שזו קצת בעיה חח
ס סוכריה16 New member 23/7/05 #6 חס ושלום!! חס וחלילה נשאר עם היפים ביותר- הממים, והאלפים. כי הם הכי מתאימים.. (אחרי קמי ופלי.. חח*)
D DinaLiza13 New member 23/7/05 #8 אולי תנסי. זה יהיה אולי מצחיק שחרנים מרבלדה ומהמורדים כמו שעשית אם לו ופונצ'ו זה היה נראה אמיתי! מעניין אך יראו האחרים.
אולי תנסי. זה יהיה אולי מצחיק שחרנים מרבלדה ומהמורדים כמו שעשית אם לו ופונצ'ו זה היה נראה אמיתי! מעניין אך יראו האחרים.
ס סוכריה16 New member 23/7/05 #11 חח לא אבל זו לא אני עשיתי! חח ראיתי בפורום של אחת שמעריצה של שניהם! חשבתי על עוד שילוב: פונצ'ו וקמילה חחח
חח לא אבל זו לא אני עשיתי! חח ראיתי בפורום של אחת שמעריצה של שניהם! חשבתי על עוד שילוב: פונצ'ו וקמילה חחח
D dolse New member 23/7/05 #7 ../images/Emo13.gif אולי .. תנסי את שתי השחקניות המדהימות ביותר קמי ודולסה !!! זה יהיה ממש יפה שתיהן ביחד ! לא?
../images/Emo13.gif אולי .. תנסי את שתי השחקניות המדהימות ביותר קמי ודולסה !!! זה יהיה ממש יפה שתיהן ביחד ! לא?
S shucina New member 23/7/05 #10 זה רעיון פ33ה... אבל צריך למצוא תמונה של קמי מתחילת עונה ראשונה עם שיער אדום ארוך פחות או יותר כמו שיש עכשיו לדולסה זה יהיה פ33ה !
זה רעיון פ33ה... אבל צריך למצוא תמונה של קמי מתחילת עונה ראשונה עם שיער אדום ארוך פחות או יותר כמו שיש עכשיו לדולסה זה יהיה פ33ה !