תמונותתת
D DawnR New member 15/9/04 #4 וואי. מאט נראה מדהים. סופסוף הילדון הזה מתבגר!!! ומה לעזאזל קורה לג'יימס וצ'רלי? ברצינות, זה נראה כאילו לג'יימס נפל בורג וצ'רלי שכח איפה המספרה שלו.
וואי. מאט נראה מדהים. סופסוף הילדון הזה מתבגר!!! ומה לעזאזל קורה לג'יימס וצ'רלי? ברצינות, זה נראה כאילו לג'יימס נפל בורג וצ'רלי שכח איפה המספרה שלו.
A Air Hostess New member 15/9/04 #6 חחחח הרגת אותי עם צ'ארלי וממש לא אהבתי את השער של מאט .. וגם לא של ג'יימס.. וגם לא של צ'ארלי מספרה דחוף! אהה וזה מה13.9.04 זה מהיומלדת של ג'יימס (איזה יופי של יומלדת..:/)
חחחח הרגת אותי עם צ'ארלי וממש לא אהבתי את השער של מאט .. וגם לא של ג'יימס.. וגם לא של צ'ארלי מספרה דחוף! אהה וזה מה13.9.04 זה מהיומלדת של ג'יימס (איזה יופי של יומלדת..:/)
מ מאיה לאו New member 15/9/04 #7 איזה....... אני חולה על צ'ארלי עם שיער ארוך! כמו בקליפ של טנדרבירדס..ככה אני אוהבת. מדהיים!
B b r o w n eyed girl New member 15/9/04 #8 צ'ארלייייייי גרררר אני מתה איזה מדהים!!! אבל באמת עדיף שקצת יקצר
ס סתיוית New member 15/9/04 #9 אהבתתתתי! את כולםםם! כולםםםםםםםםםםםםםםםםםם נראים שקסי לגמרי! ב'מת ב'מת ב'מת ב'מת!
I iI0veBuSTeD New member 15/9/04 #13 אמ.. דווקא.. יפה לגיימס השיער ככה וגם לצ'ארלי יפה..למרות שאני מעדיפה אותו עם קוצים ארוכים ומאט לא אהבתי את השיער אבלך בכל מקרה הם מתוקיםםםםםםםם
אמ.. דווקא.. יפה לגיימס השיער ככה וגם לצ'ארלי יפה..למרות שאני מעדיפה אותו עם קוצים ארוכים ומאט לא אהבתי את השיער אבלך בכל מקרה הם מתוקיםםםםםםםם