תמונות אימון במנורה

shosy

New member
תחרות ג'ודו של אורן סמדג'ה

ביום שבת ה8/2/03 התקיימה תחרות ג'ודו בראשון לציון בתחרות השתתפו כ-450 מכל רחבי הארץ התחרות התקיימה באווירה כייפית וספורטיבית מהישוב מנורה בו מתקיים החוג על ידי אורן סמדג'ה ואחיו איתמר השתתפו כ 10 ילדים ולמרות הזמן הקצר בו הם מתאמנים הם ניצחו ואפילו זכו במדליות בואו ביחד נאחל הצלחה לכל ילדי החוג בתקווה שהאלוף האולימפי הבא של מדינת ישראל יצא מהישוב מנורה . תושבי הישוב והאזור מוזמנים לצפות בחוג הג'ודו ולהיפגש עם אורן בימים ראשון וחמישיי בין השעות 16:00 עד השעה 19:00 .

לארי

New member
שושי שלום ,

כנראה שהתמונות שהעלית כבדות מידי (מעל 250 קילובייט) ולכן לא הצלחת להעלות. יכול להיות שזו סתם תקלה מקומית אחרת. אני מציע לשלוח לי את כל התמונות של הג'ודו במנורה ואכניסן לגלריה. כתובת המייל שלי: [email protected] בכל מקרה, כדאי לשמור את התמונות בפורמט JPEG ולא BMP, על מנת לחסוך בגודל תמונה.

shosy

New member
אז עכשיו את יודעת שאורן סמדג'ה מאמן

לכל מי שעדין לא יודע אורן סמדג'ה הג'ודאי האולמפי מברצלונה הספורטאי הראשון שזכה אי פעם במדליה באולמפיאדה אלוף אירופה ופעמיים מקום שני בעולם הספורטאי היחיד שנגע בכל פיסגה אפשרית בג'ודו מאמן בישוב מנורה ג'ודו חייבים לבוא לראות מתאמנים כרגע המון ילדים מהישוב ומסביב לו כדאי להגיע

לארי

New member
שושי, אני בטוח שהמסר הועבר. אשמח

אם תימנעי מפרסומות מעל גבי הפורום בהתאם לתקנון. נ.ב עדיין לא קיבלתי תמונות ג'ודו ממנורה.

shosy

New member
לארי שלחתי לך את התמונות

שלחתי את התמונות אשמח אם תבדוק שוב ותודיע לי

למעלה