תמונות בגלריות

shlomitosh

New member
בן!!!! יש לי כמה דברים להגיד לך!

1) לא הוספת את התמונות ששמתי בפורום בגלריה!!! איפה הם?? אני מחכה לראות אותם שם!! 2) כל פעם שאני נכנסת לצ'ט של מוקי די.. אני היחידה שם!! זה לא ממש כיף אתה יודע.. 3) אנשים מהפורום לא רוצים לדבר איתי.. אחת נכנסה לצ'ט.. (האדמה בוכה- הכינוי שלה) רשמתי לה היי מה קורה והיא ברחה!! נעלבתי.. שלומית -הנסיכה של מוקי-

shlomitosh

New member
בן!! למה לא שמת את התמונות עדיין??

אני מחכה ומחכה ומחכה ומחכה למה אתה שואל?? שתשים את התמונות!! שלומית -הנסיכה של מוקי-

בהביבו

New member
שלומית.

קראת את הודעת המנהל שלי? אם לא - אנא קראי את החלק של שרשורים ושל הודעות אוף טופיק |
| בנוגע לתמונות: אני חושב שהבהרנו את העיניין, ואין על טעם להמשיך ולקרוא לי לשים אותן! אני הבהרתי, חד וחלק. אני כרגע נמצא בתקופה מאד מאד מאד מאד מאד לחוצה מבחינת לימודים ודברים אחרים, ותמונות זה חלק שדורש הרבה יותר זמן. {וכן. כל תמונה דורשת הרבה זמן}. לכן - תני לי עוד כמה ימים, ואני מבטיח שבעוד שבוע כל התקופה הזו תגמר, ותראי שבשקט בשקט התמונה שלך ושל כל שאר הגולשים ששמו כאן תמונות יועלו אל הגלרייה. אני מאד מעריך את היחס, וזה שאת מעלה תמונות, אבלמה לעשות שתפוז החליטו לעשות לנו עבודה קשה בטגוריית התמונות. שוב, המון תודה, ותוך כמה ימים התמונות יהיו שם.

shlomitosh

New member
מה קשור ../images/Emo32.gif הזה?? למה לשים אותו??

מה זה עוזר לכם אם אני ישים
??? אני לא הבנתי את הקעט של זה! תסבירו!!

ואת בחיים לא תביני...

כי זה כמו " למה אנחנו לומדים מתמטיקה ??" ככה !! יש כללים שבן קבע ואת צריכה ללכת לפיהם...יש מבין ?

בהביבו

New member
הדר יקירתי, אני לא זה שקבעתי

את הכללים הללו, אני פועל לפי הנחיות מתפוז. רוצים לראות איך ניראה פורום שמדבר על נושא מסויים ולא יהיה עם הודעות |אוף טופיק? אם עדיין לא ראית, אז כדאי לך גם שלא לראות.

בהביבו

New member
שלומית אני ממש לא מבין מה לא ברור

כאן! דיברת כמה פעמים על התמונות, העיניין הובן מצידי ואף הסברתי לך מה קורה! את החלטת שלחזור ו"להזכיר" לי, אז ביגלל שנושא גם מוצא, ועקרונית הוא קשור למוקי אבל במקרה הזה כבר הופיע מס' פעמים, תכתבי בנושא:
ואת שאר ההודעה. כך גם על דברים שלא קשורים למוקי. אחר כך חבל שהשירשור ישורשר לאיזה שירשור משנת תרפופ"ו. ומספיק עם ההרגשה שאת נותנת לי כאילו את באיזה כלא.

בהביבו

New member
שלומית יקירתי..

1) הבהרתי את נושא התמונות בעידכון השבועי, ואני מקווה שהבנת שבעוד מספר ימים התמונות יופיעו שמה! יש לי הרבה תמונות לעבור עליהן, כבר דיי התחלתי, והתור שלך שלו שלך גם יגיע!
2) מצטער לדעת. אני הייתי צריך היום לטפל במחשב שלי, ורצוי שתבינו שאתם כולכם מוזמנים לשהות בצ'אט של הפורום שלנו.
3) אני לא יודע מאיפה את מסיקה מסקנות שאף אחד מן הפורום לא רוצה לדבר איתך! אולי לא תמיד יש מה לענות בפורום, אבל אני לא חושב שיש צורך להגזים בכך שלא רוצים לדבר איתך. אוהבים
אותך!
לגביי נופר {האדמה בוכה:} , מקווה שסידרתן ביניכן את העיניין.
סוף שבוע נפלא!

shlomitosh

New member
כן סידרנו..

פסדר.. אתה יודע שאני תמיד מגזימה..
קורה.. טוב אני יבדוק אותך.. אני רוצה שהתמונות יהיו בגלריה.. תודה מראש.. שלומית -הנסיכה של מוקי-

תיפלץ

New member
וואי איזה מנהל טובבבבבבבבב...

זה לא כזה נפוץ זה נדיר.. תכבדו מנהלים אחרים היו אומרים.. "תמותי מה את רוצה ממני" וואי גדול... ממש מוקי קטן.

בהביבו

New member
תמונות בגלריות ../images/Emo13.gif

כל התמונות הועלו אל הגלריות, |עופרי דבר איתי באי סי קיו|. התמונות חולקו, בקרו בכל הגלריות.

למעלה