תמונות בפייסבוק

best8

New member
תמונות בפייסבוק

האם אפשר להעביר מאלבום ישן תמונות לאלבום חדש? אני פשוט רוצה שההערות שעל התמונה יישארו, זה אפשרי?

meital always

New member
../images/Emo63.gif העברת תמונה מאלבום לאלבום

בהחלט ניתן להעביר תמונות מאלבום אחד למשנהו, כך שההעברה תגרור איתה גם את ההערות (Comments) ואת התשבוחות (Likes) שמצורפות לתמונה. לצורך כך כנסי לאלבום בו נמצאת התמונה והקליקי עליה. בחלון שיפתח, הקליקי מתחת לתמונה על השורה Edit this Photo (בגרסה העברית- "ערוך תמונה זו"). בחלון שיפתח תופיע שוב התמונה כשמתחתה יהיה כתוב: Move to (בגרסה העברית- "העבר אל"). בחרי בתפריט זה את האלבום אליו את רוצה שהתמונה תועבר ולסיום הקליקי למטה על Save Changes (בגרסה העברית- "שמור שינויים"). בהצלחה...

best8

New member
זה אכן עבד, אולי אפשר גם

להעביר תמונה מאלבום של חבר לאלבום שלי? (באישורו כמובן).. המון המון תודה לך

meital always

New member
העברה לחשבון אחר-

אין אפשרות להעביר תמונה מחשבון של אדם אחד לשני כך שההעברה תכלול את ההערות והתשבוחות, כי ההערות והתשבוחות שייכות לחבר המקורי ולא לזה שתנסי להעביר אליו. סורי...

laila90

New member
נ"ש

אפשר להעביר תמונה מאלבום לתמונת פרופיל? ו...כל פעם אני מקבלת התראות על שטויות, אפשר לבטל את זה? שרק אקבל התראות על תגובה לתמונה או משהו כזה

meital always

New member
תמונות פרופיל והתראות

לגבי השאלה הראשונה - זה בהחלט אפשרי, הקליקי על התמונה ואז מתחת לתמונה הקליקי על Make Profile Picture . לגבי השאלה השניה, "שטויות" זה ענין מאד סובייקטיבי, מה שנראה לך שטויות נראה למישהו אחר מאד חשוב והוא מחכה לזה כל היום, וההיפך. יש לך שליטה על אילו התראות (Notifications) יגיעו לך אל המייל הפרטי ואילו לא וניתן אף לבטל את כולן, אם זה מעניין אותך תגידי ואני אסביר איך. אם כוונתך להודעות שמופיעות בפייסבוק עצמו למטה עם סימן אדום, אלה ברוב המקרים הודעות מהאפליקציות שלך. בחלק מהן ניתן לבטל את ההתראות דרך ההגדרות (Settings) של האפליקציה עצמה ובחלק לא.

laila90

New member
בקשר לתמונת פרופיל

כן , אני מכירה את השיטה הזאת שכחתי לכתוב שאני רוצה שגם התגובות יעברו איתה :D כן, התכוונתי להתראות שבפייסבוק...תודה

meital always

New member
אם כך-

הפיכת תמונה לתמונת פרופיל איננה שומרת לצערי את ההערות והתשבוחות, כי בעצם התמונה איננה באמת מועברת מאלבום לאלבום אלא רק מקבלת סטטוס חדש. אם חשוב לך שדוקא התמונה הזו תהיה תמונת הפרופיל, את יכולה כמובן להעלות אותה שוב לפייסבוק ולהפוך אותה לתמונת הפרופיל, והתמונה הזו תישאר במקביל גם באלבום האחר שלך (איפה שהיא היתה במקור)עם ההערות שלה.

למעלה