תמונות היומידור,

מני.ת

New member
תמונות היומידור,

תמונות של ההיומידור שלי עם התוכן. מאד אשמח לראות עוד תמונות, זה חלק מהכיף של שיתוף בפורום. ההיומידור לא מאד פעיל, אני מעשן מעט סיגרים בשנה ולכן הסיגרים שלי מתיישנים שם, יש שם סיגרים בני 8 שנים ויותר (בתוך ההיומידור עצמו). הקופסה מכילה 60 סיגרים בערך, אותם סיגרים ש"בקומה העליונה" מפוזרים גם למטה. ההיומידור הזה אמור להכיל 150 סיגרים. בקופסא: Cohiba 35 Anniversario Padron Anniversario epicure No.2 Arturo Fuente Opus X ועוד כמה קוהיבות , אופמן , רומאיו וג'וליאט , לא זוכר את הדגמים המדוייקים. למעט הפואנטה והפדרון כמובן, הכל קובני.

מני.ת

New member
מנגנון יצוב ובקרה.

הhumidifier ושעון הלחות. אחד דיגיטלי ואחד אנלוגי. האנלוגי מאד רגיש ולכן הוא מראה לחות נמוכה, היומידור היה פתוח דקה לצורך הצילומים. האנלוגי יותר איטי ולכן מראה טיפונת מתחת ל70. אני אוהב את הסיגרים מעט מתחת ל70 אחוזי לחות כי אז משיכת האויר יותר חלקה. לא אוהב אותם על הצד "הלח". השעון הדיגיטלי מראה גם את הטמפרטורה שזה גם עניין חשוב בשימור הסיגרים (מצויין בפרנהייט)

מני.ת

New member
ויש את ההיומידור הקטן

גם SAVINELLI, משמש בעיקר לשימור הפדרונים . Padrón 1964 Anniversary זה הסיגר החביב עלי ביותר מבין הסיגרים שאינם מתוצרת קובה. איכות הייצור למופת , סיגר שאני תמיד נהנה לעשן.

לקראת צילום היומידור שלי אתה מוזמן לשלוח לי מהר כמה חבילות של טובים באמת. מצטער הייתי חייב. הרמת לי להנחתה...

מני.ת

New member
יזהר ,

ספר לנו על הטובים באמת. אני יודע שהסיגרים שאני מחזיק מצויינים, מאד אוהב אותם והם קולעים לטעם שלי (מלבד האופוסX), אבל אני בטוח שיש סיגרים מעל ובליגה אחרת לגמרי (מלבד אולי הקוהיבה 35 שנה שיש לי והוא נפלא בכל קנה מידה). מאד אשמח להעשיר את הידע, ובהמשך להעשיר את ההיומידור. תודה |כוכב|

tcbelvis

New member
נו באמת מה הבולשיט הזה טובים באמת

לטעמי פדרון 1964 עולה על כל קובני בטח ביחס תרומה למחיר.מה זה הטובים באמת עם כל הכבוד אני מכיר אנשים שמבחינת טעם גם קוהיבה איספנילדו לא טעים להם.אולי תבין שמדד לסיגר זה טעם ובטעם אין מה להתווכח.לי נמאס שסיגר מסמל סמל מעמד הרי אתה לא מעשן את הבנד של הסיגר אלא את הסיגר.עם כל הכבוד בתור אדם שטעם מעל ל500 סוגי סיגרים.ומזמין המון [לחברים למשפחה ]בוא תעשה נסיון תזמין מחול סיגר בשם MAYORGA מאדרו רובסטו שזכה לרייטינג 90 בסיגר איספניאלדו .הקופסאה עולה בערך 40 $ ותבין איך צריך לעשן .גם איכות נהדרת וגם מחיר שפוי וזה מאוד חשוב לאדם שמעשן לפחות 3 סיגרים ביום

מני.ת

New member
עישנתי מיורגה

וגם עישנתי רוקי פאטל 1992 שנחשב נפלא למחירו הנמוך מצד שני עשנתי גם Diamond Crown שנחשב בסקלה הגבוהה מבחינת מחיר , אבל למדתי שבדרך כלל יש משהו יותר טוב בהמשך, לא חייב להיות יותר יקר כמובן. אני מסכים אתך לגבי הפסקה של הפדרון והיחס למחיר. אבל אתן לך דוגמא למה הכוונה יותר טוב: האפיקור מספר 2 של הויו דה מונטריי מצויין, מאד אוהב אותו, אבל הדאבל קורונה יותר טוב. לטעמי וגם לטעם אחרים שאני מכיר ועשנו את שניהם. אני גם מסכים איתך כמובן שיש פה עניין של טעם וריח. אבל יש סיגרים מיושנים, סיגרים מסדרות מוגבלות ועוד כל מני דברים שלא ניסיתי ואני מאמין שהם יכולים להפיל אותי יותר מאשר הפדרון המדובר.

tcbelvis

New member
כל מלה באבן רוקי פאטל

ווינטז 92 90$ לקופסאה שלא לדבר על ליין של טבק אינדיני שנמכר הרבה פעמים בפימוס סמוק שופ ב40$ לקופסאה של פיטט בליסקו.

מה אתה קופץ

טובים באמת .... הם אלו הפחות מוכרים ! כגון : חואן לופז סלקשיין מס' 2 בגודל רובוסטו , דיפלומטיקוס מס' 2 בגודל טורפידו ועוד דוגמאות רבות ...! MAYORGA ... תהנה , תמיד זה שאלה של טעם

tcbelvis

New member
מענין שאתה בחור להתעלם מדוע אני

משלם 30$ על פלור דה אוליביה או אחרי משלוח ומכס בערך 300 שקל לבנדל של צרציל ואתה גובה 520 אני קופץ כי אני לא נהנה לשלם על מוצר זהה לחלוטין פי 4 יותר מאשר בארצות הברית או במאתיים שקל יותר לפי הזמנה אישית.פשוט לא לקנות סיגרים בארץ .

נו באמת!

אלביס היקר, אני חייבת כאן לבוא להגנת מוכרי הסיגרים בארץ. אני מאנגליה ושם מחירי הסיגרים הם יותר מפי 2 מישראל ולמרות זאת-קונים ומעשנים שם סיגרים. המיסוי על מוצרי טבק הוא מאוד גבוה וקשה מאוד להתחרות במדינות בהן המיסוי נמוך יותר. אז באמת כדאי שתסע לאמריקה כל מספר חודשים לקנות סיגרים- בחישוב מהיר הנסיעה, השהות והזמן-...בכללת באמריקה הכל יותר זול וכדאי גם שתקנה את הקולה וההמבורגר שלך שם...אני נשראת כאן!

tcbelvis

New member
תלמד שהדבר החשוב בחיים היא

התוצאה הסופית וכל עוד אני משלם על פלור דה אולביה צרציל 350 שקל אחרי כל ההוצאות .בניגוד לאנשים שמשלמים על מוצר זהה לחלוטין 520. אני מודה שמכל מלמדי השכלתי .אבל בעוונתי הרבים אני עדין לא מבין את הפער של 170 שקל. יחד עם זאת העצוב הוא שביחס לשאר השוק בריל סיגרים ההגון ביותר . אני לא רוצה להתייחס לשאר מוכרי הסיגרים בארץ.לצערי שם יש פשוט הפקרות.ובכלל עם נקח לדוגמא את המגזין העלוב הזה ששמו בארץ סיגר.נו באמת פשוט מגאזין עלוב שבאה רק לפרסם מוצרים ובקושי טורח לכתוב איזה שני עמודים מסכנים בסוף על סיגרים.עד כדי כך שהם אפילו לא טורחים לפרט את מבחני הטעימות רק התוצאה בצד.להבדיל אלף הבדלות אני מקבל לפעמים עותקים של המגזין CIGAR מגאזין שעוסק נטו בסיגרים.שלא לדבר איזה תיסכול עולה בי כאשר אני רואה תמיד את הקופנים בתוך המגאזין BUY ONE GET ONE FREE

דיייייי!

אחרי 500 הודעות שהן בדיוק אותו הדבר אני חושבת שלא נשאר פה אחד שלא מבין את הנקודה שלך. כמה אפשר לקרוא על $30 ? הבנו, בבקשה תגוון כי זה ממש מתחיל לשעמם! יום טוב, סמוקי.

למעלה