תמונות הלינץ

תמונות הלינץ

התמונות המזעזעות של תוצאות הלינץ פשוט מזעזעות אותי. בתור ערביעה אני מתביישת שבני עמי עשו כזה דבר. התמונות האלו ששמו כאן בפורום ושלא הראו בטלויזיה מפריעות לי. אני מבקשת ממכם להפסיק כל אלימות שלכם כמו שגם אנחנו צריכים להפסיק. נקמות רק יעשו יותר גרוע. מי שרוצח ערבי או יהודי צריך לשבת בבית סוהר לכל החיים. וגם מי שמסית אשם ויש לו דם בידיים

oneill girl

New member
חשוב לקרוא-לכולם! ביחוד לערבים שביננו

את מזה צודקת! כל מי שעושה דבר כזה צריך לשבת בבית הסוהר! אני שונאת הכללות וכל מי שחושב שכל היהודים הם נשמות טהורות הוא טועה גם לנו יש את אלה ש``עושים בעיות`` וגם לכם- הערבים. עצם העובדה שאנו חיים בשיתוף במדינה אחת צריכה לעודד אותנו להפגין אחווה ושלום ולא מלחמות! אתם הערבים, צריכים לצאת להפגנה נגד ערפאת ולהראות לו שאתם לא רוצים לעשות איתו יד אחת נגדנו (אם זה מה שאתם באמת רוצים) אם את באמת חושבת שאנו לא רוצים בשלום את טועה כי הנסיונות לשלום היו מצידנו ואתם אלו שדחו את ההצעה הזאת! (סליחה שאני מכלילה- אחרי הכל, לא כולכם רציתם בזה) למה אנחנו צריכים לחיות במתח איום? למה להרוג אנשים חפים מפשע? למה פשוט אי אפשר ללבן את העניינים? אולי אני מבקשת יותר מדי אבל אלו נקודות למחשבה!

^F-17^

New member
אלו לא התמונות מן הלינץ

אלו התמונות של מחבלי החיזבאללה שנתפסו לפני שבוע, בנסיון חדירה מהצפון לביצוע פיגוע בישראל!!

hadaralt

New member
לתושבת המשולש

כרגע, רפרפתי בצפייה על התמונות המזעזעות והקשות לצפייה. את טוענת שאין צריך להראות אותן, וכי למה, כי הם של חיילי צה``ל? בוקר וערב אנחנו שומעים ב- C.N.N את השקרים שאתם מפיצים בתקשורת העולמית. אז הגיע זמן שהם יראו עם מי אנחנו עושים שלום, לצערנו. התמונות האלו קשות ומחרידות אך גם לראות את מוחמד א - דורה נורה , לא היה קל, למרות שאתם מנסים לצייר את חיילי צה``ל כצבא צמא- דם. מחריד פשוט, מה שעשיתם לחיילנו ועל זה לא תהיה לכם סליחה לעולם. אתם מצטערים על כך רק בגלל שזה פגע בדימוי התקשורתי שלכם.(שהוא כמובן, שיקרי).ולא שרצחתם בדם קר שני חיילי צה``ל ,ה` יקום דמם, כמו שבט הכי ברברי שיכול להיות, ויותר גרוע מחיות שעוזבות את הטרף שלהם לאחר שהוא מת. לא כן אתם. כולי תקווה, שיבואו חשבון עם כל אחד ואחד מהחיות שהיו שם ושהתעללו בגופות. יחי צה``ל וחייליו. אגב, את השקר בתקשורת העולמית , כאילו שני החיילים האלו היו סוכנים עדיין לא הפרכתם, וזה רק מראה על כוונותיכם ``הכנות``.

חרדית

מוזר מה שאת עושה על הרצח של החיילים את מאשימה את כולנו את אומרת שכולנו ברברים ושרצחנו אותו. מדברת ברבים. למרות שאמרתי שאני מגנה. אבל על רצח הילד את לא לוקחת את האחריות שלך. למה על זה את לא עושה הכללה

קילר

New member
תמונות הלינץ`

אלה לא תמונות של החיילים מהלינץ, אלה תמונות של מחבלים שנהרגו בגבול הצפון. יש לשים לב, שהחיילים היו עם אפודי קרב, ואילו בלינץ` הם היו ללא אפודים כלל. החיילים עם מדים מנומרים כמו של החיזבאללה,ולא כמו של צה``ל. הגופות של החיילים מהלינץ `היו עם בגדים אזרחיים כי היו בדרך לגיוס מילואים.ואילו הגופות הנ``ל היו במדים. הקרקע שעליה הושכבו הגופות היא קרקע הדומה לקרקע בצפון ולא לקרקע ברמאלה, או בקרבת ירושלים. הדבר היחיד שקשור לחיילי צה``ל הוא החיילים החיים שבתמונה.

קילר

New member
תמונות הלינץ`

אלה לא תמונות של החיילים מהלינץ, אלה תמונות של מחבלים שנהרגו בגבול הצפון. יש לשים לב, שהחיילים היו עם אפודי קרב, ואילו בלינץ` הם היו ללא אפודים כלל. החיילים עם מדים מנומרים כמו של החיזבאללה,ולא כמו של צה``ל. הגופות של החיילים מהלינץ `היו עם בגדים אזרחיים כי היו בדרך לגיוס מילואים.ואילו הגופות הנ``ל היו במדים. הקרקע שעליה הושכבו הגופות היא קרקע הדומה לקרקע בצפון ולא לקרקע ברמאלה, או בקרבת ירושלים. הדבר היחיד שקשור לחיילי צה``ל הוא החיילים החיים שבתמונה.

זה מה שאנחנו עושים....

רק שקצת קשה לעצור את החברה שלכם, בשביל זה צריך שתוף פעולה של ``המשטרה`` הפלשתינאית. אז אנחנו יורים בכם במקום. אני מקווה שזה בסדר.

במבינו

New member
בושה וחרפה להנהלת הפורום

שאיפשרה פרסום תמונות של קורבנות הלינץ. אני מאחל לכם הורים שעברו זאת ושתראו את זה....באינטרנט. תתביישו!!!!

העלמה9

New member
תמונת הלינץ- פניה למנהל הפורום

רגע לפני שיונפו פה דגלים וסמלים, ו``זכות הציבור לדעת`` האם אין להנהלת הפורום שום שיקול מינימלי? תחשבו על המשפחות של ההרוגים, אלו מחפשות כל שביב מידע על יקירם ומה באמת עשו להם- האם זה מה שהם צריכים לראות? תחשבו על ``העשב השוטה`` הקיצוני התורן שמה שחסר זה התמונות האלו כתירוץ למסע נקמה חסר מצפון ועמוס בדם. גם אני הזדעזתי כמו כל העולם מהמעשה ומהתמונות ששודרו בטלויזיה. אבל כאן זו הגזמה פראית!! יש גבול למה שאפשר להראות. קצת כבוד למשפחות, קצת כבוד לאנושיות. אני קוראת לכם להסיר את הלינק. תגלו קצת אחריות במיוחד בימים טרופים שכאלו

למעלה