תמונות השבוע

תמונות השבוע

לקוחות ממשחק הענקים, בין קבוצת הפועל פינק פלויד מאנגליה, לבין בית"ר רוק אנד פולק, מצרפת. במשחק, שנערך בשלהי שנת 1974, זכו הצרפתים, במספר שערים בלתי ידוע. פרשניתנו מוסיפה: בתמונה זו אנו רואים שניים משחקני הפועל פ"פ, החלוץ רוג'ר ווטרס והמגן הימני (ככל הנראה) דייב גילמור, עם תחילת המשחק.

../images/Emo99.gif

כמו כדורגלנים רבים, גם ווטרס חושב בונה על קריירה חליפית, כדוגמן.

תחרות "תנו כותרת"

אתם מוזמנים לתת כותרות חליפיות (פרשנות חליפית) לתמונות שהעליתי, כיד הדמיון הטובה עליכם. הכותרת השנונה ביותר תזכה את כותבה/כותבתה בתמונה חתולית.

NIR Y

New member
מה עובר בראש של סיד -

קצת רע אבל אני חייב חתול וזה מה שהיה לי בראש

NIR Y

New member
כולם

אולי הוא חושב שהם עברו לכדורגל. אולי הוא שמע שהם מתאמנים באצטדיונים, אז...

נימרודל

New member
כותרות:

א: חברי פינק-פלויד עושים פוזות למצלמה במכנס קצר (מדי). ב: הי שוטס, הי שוטס... הי סקורס!!! ג: אייה! הטוסיק החמוד והמוכשר שלי! ד: איזה גופה! זהו... איזה חמודים הם בתמונות...

Miss CB

New member
ואוו

זו בערך התמונה הראשונה של ווטרס שאני רואה (מאז, לא כולל תמונות בתור מבוגר..) שהוא נראה טוב

נימרודל

New member
לאאא יש עוד...

הוא נראה בכלליות טוב. רק כשהוא לא מחייך יותר מדי. טחחח :) יש איזה תמונה שלו בבוקלט של וויש-יו שהוא יושב עם הכובע קסקט שלו, והוא פשוט נראה טוווווווב!!!! ממ יאמי!

Miss CB

New member
Number 6(66), Waters, is running

for the ball, yes he is close by, he is quite about to attack it in quite a sideway fashion, he is close up, almost at the goal now; we watch closely as he is quite near the goal, yes he is about to kick it inside, here it comes, oh no wait, ladies and gentlemen, he HAS fallen down, ladies and gentlemen, number 6 HAS fallen down, they are now, as we speak, trying to gelp him, yes the are closing in on him in quite a roundway fashion.. יאדה יאדה יאדה (לקרוא במבטא בריטי, כמו בקריינות במשחקי ביליארד..)

../images/Emo6.gif הם נראים כ"כ.. כ"כ... ../images/Emo66.gif

פוצים
בתמונה. לא מתאים לדיוויד זקן כזה ארוך. אבל אחלה שורטס יש להם.

נו, איפה כולם?

ציפיתי לתחרות קשה יותר. יש לכם עוד זמן! כרגע נימרודל מובילה עם תמונות מס' 2-4 וברוטוס עם תמונה מס' 1. הפעילו את דמיונכם...

למעלה