תמונות - ואם זה כפול שלוש תמחקו את המיותר

gils33

New member
תמונות - ואם זה כפול שלוש תמחקו את המיותר

ברשת הפייסבוק כולנו הרי מפרסמים המון תמונות אישיות ומשפחתיות ולפעמים אפילו חושפניות,הרי כולם יכולים לראות אותן, החבר של החבר של החבר . קשה יותר לפרסם בבלוגים או בפורומים תמונות אישיות... מה לדעתכם הסיבה? או שלדעתכם לא קשה בכלל ואתם מפרסמים?(למרות העובדה שיש המון בלוגרים ללא תמונה אישית לדוגמא) מעניין אותי לשמןע דעתכם

yael d a

New member
לא מפרסמת תמונות משפחתיות

לא בבלוג ולא בפייסבוק

abbale2

New member
תלוי על מה מדובר בבלוג

אם זה בלוג אישי לא תמיד אתה מעוניין בחשיפה הזו. דבר שני אתה לא יודע איזה אנשים מסתובבים ברשת ואיזה שימוש יעשו עם התמונות הללו. אני מאמין בחשיפה, אבל גם נשהר באלו תמונות אני מוסיף בבלוג וכמובן אם מצולמים אנשים נוספים אני מבקש את רשותם כי לא כולם רוצים כזאת חשיפה. לדעתי הדבר מוסיף אך עדיין צריך להיזהר מכך.

abbale2

New member
סגרתי את הפייסבוק

ודבר שני אתה יכול להגדיר בפייסבוק מי יכול לראות את התמונות ומי לא. אז זה פחות פרוץ מהרשת

הנחת היסוד שלך מוטעית ../images/Emo8.gif

גם בפייסבוק אין תמונות (חוץ מתמונת פרופיל אחת שלי)... אצלינו באופן כללי לא אוהבים להעלות תמונות לרשת. ובכל מקרה, לשאלתך, בפייסבוק יש לך יותר אפשרות להגביל מי יראה את התמונות שאתה שם (רק חברים, חברים של חברים וכו') בבלוג ובפורומים בעצם הכל חשוף לכולם... ההבדל הזה הוא משמעותי בעיני.

gils33

New member
לפי מה שאני ראיתי זה מאוד תלוי

למשל בגיל של האדם. הצעירים יותר - הכל פתוח לכולם ואפשר לראות הכל וככל שעולים בגיל יש הגבלות והתניות לתמונות. אל תשכחי שהרבה אנשים גם לא יודעים להגביל...

בפייסבוק

אני ממילא מופיעה בשם המלא שלי וממילא פתחתי את הפרופיל כדי לתקשר עם אנשים שמכירים אותי בעיקר מחוץ לאינטרנט. כך שאין לי סיבה להמנע מלשים גם תמונה שלי. בבלוג לעומת זאת, למרות שאני כותבת בשם האמיתי שלי, אני יותר אנונימית, כותבת בו גם דברים אישיים וכו' כך שמן הסתם יותר קשה לי עם החשיפה. זאת גם הסיבה אגב שאני לא מפיצה את הבלוג שלי בפייסבוק.

ע נ נ ת

New member
בפייסבוק

אני יכולה לשלוט מי רואה את התמונות (לא רק חברים, אפשר לבחור אנשים ספציפיים מרשימת החברים שלי) הבלוג פתוח לעולם (וזו מטרתו) ואגב, גם בפייסבוק אי אפשר לזהות אותי מתמונת הפרופיל שלי.

ע נ נ ת

New member
ועכשיו ראיתי

שבסך הכל חזרתי על מה ש"אמא של ילדה קוראת" כתבה...

wranger

New member
בפייסבוק כן, בבלוג ובפורומים לא.

כי בפייסבוק יש את עניין הגדרות הפרטיות, כך שיש לי איזושהי תחושת שליטה על מי רואה ומי לא, ולעומת זאת בבלוג ובפורומים אין - כל אחד יכול לראות (למרות שאפשר לתהות - נו, אז מישהו יראה איך אתה נראה! מה הוא יעשה עם המידע השימושי הזה?...).

gils33

New member
אבל אתה מודע לכך

שאם אני חבר של חבר שלך אני רואה את התמונות שלך כך שהפרסום הוא ענק. אם הבלוג שלך מפורסם לדוגמא בפייסבוק אז הוא חשוף בדיוק כמו התמונות שלך. מסכים איתי

דנטל

New member
בבלוגים שלי אין תמונות שלי

כלומר, בדנטל תמונת הרקע היא שלי ולא רואים פנים ובאחד הפוסטים יש תמונת פנים מעוותת שלי, אבל זה הכל. בכל מקרה, בבלוגים שלי אני לא רואה סיבה להעלות תמונות שלי. אמנם, שניים מהם עוסקים בי, אבל אני לא מוצאת רלבנטיות כלשהי בהעלאת תמונות שלי. זה בלי קשר לחשיפה שבענין. שני הבלוגים האלה הם טקסט, זה הקטע שלהם, לא תמונות. בדיטי אין בכלל תמונות ובדנטל התמונות שאני מעלה הן לצורך מציאה קלה של פוסטים שאני לא זוכרת איך קראתי להם ו/או מלים מדויקות מתוכם ולכן לא עולים לי בחיפוש, אבל את התמונה שצירפתי להם אני כן זוכרת.

דנטל

New member
אה, ואם בכל זאת אתייחס לחשיפה

מפאת נושאו של הבלוג, ממש לא בא לי, למשל, שגברים יזהו אותי ויתחילו איתי רק בגלל שהם רוצים שאכתוב עליהם או בגלל שהם חושבים שיהיה להם קל איתי, בעוד אני ממש מעדיפה שיתחילו איתי נטו בגלל שאני מוצאת חן בעיניהם.

wild orchid

New member
לא בבלוג, לא בפורומים ולא בפייסבוק.

אין לי פייסבוק ולא היהאף פעם. בפורומים ובבלוג אני לא נחשפת כי אני אוהבת את האנונימיות שלי.

למעלה