תמונות - זוכרים ששאלתי על תמונות

אתי@

New member
תמונות - זוכרים ששאלתי על תמונות

יפות במחירים סבירים
אז אחרי שכבר די התיאשנו והבנו שכדי לקשט את הבית נצטרך לקנות תמונה ברבעון
פתאום מצאנו מתחת לאף יופי של תמונות במחירים משו-משו...
אני אקדים ואומר שמה שרצינו זה תמונות לחדר שינה בסגנון הרנסנס (אני חושבת) ממוסגרות במסגרות זהב כבדות. מראה באותו סגנון רצינו למעבר מול הדלת. בנוסף חיפשנו תמונות לסלון קצת יותר קלילות. אז אחרי ההקדמה הארוכה הזאת... את התמונות מצאנו במרכז המסחרי של שפיים, לא בחנות, אלא בחוץ ברחבת החניה. ומה היה שם?
מראה בגודל 1 מטר על 1.5 מטר ממוסגרת כמו שרצינו במחיר 250 ש"ח. בכל מקום אחר המחיר מתחיל ב-500 ש".
תמונות לחדר שינה בערך באותו גודל ב- 220 ש"ח. גם התמונות האלו מחירן מתחיל ב- 500 ש"ח בכל מקום אחר שבדקנו.
תמונות סלון ופינת אוכל ממוסגרות בעץ מולבן ומעוצב במחירים שונים (תלוי בגודל) ונוחים בהחלט!!!
תמונות מלבניות (צרות וארוכות) ב- 80-120 ש"ח. ראינו תמונות דומות במחירים החל ב- 230 ש"ח. אנחנו התחלנו בקטן - עם מראה ענקית ו-2 תמונות לקיר שליד דלת הכניסה, כי 5 דקות קודם קנינו גם מנורות לסלון
ככה שהמשך יבוא בחודש הבא... מיום ליום הדירה מקבלת צורה של בית
יבה-דבה-דווו...

pumpkin

New member
אני שמחה שמצאתם את מבוקשכם

הייתם שם בשבת ? אני לא כל כך אוהבת ללכת לשם בשבת כי יש שם מלא בלאגאן. את מדברת על הרחבה של מול המשביר מחסני אופנה ? יש לך מושג אם הם שם גם באמצע השבוע ?

אתי@

New member
היינו שם אתמול בבוקר

היו די הרבה אנשים אבל לא נורא בכלל. כבר ראיתי עומסים יותר גדולים
אין לי מושג אם הם שם גם במהלך השבוע. לא שמתי
לחנויות שיש שם חוץ מ- ace אבל מדובר ברחבה שממול...

שירי71

New member
אם אינני טועה זה רק בשבת

אגב אנחנו קנינו שם ממש מזמן כאלה מעמדים מין שולחן קטן מעץ אורן צבוע אתמול הסתובבנו ב-דליית אל כרמל וראינו אותו הדבר בדיוק כמו שמוכרים בשוק של שפיים. לידי עמדה מישהי שאמרה לבעלה זה לא זול כאן זה עולה פחות בשוק של שפיים... וזה אחרי שרציתי לספר לכם שבשוק של דליית אל כרמל מוכרים תמונות ומראות במחירים פיצוציים! הקיצר לפני שקונים בשוק שווה להשוות מחירים אתי נראה לי שאת מה זה חולשת על מקומות שווים לקניה!

אתי@

New member
חובה להשוות מחירים!!!

לא יאמן איזה פערים יש בין החנויות השונות...

DizzyMissLizzy

New member
יצירות אמנות - בזול

כתבתי על-כך בפורום אמנות לפני כחודשיים: לפני כשנה החלטתי שלאחר 20 שנה אני לא יכולה לראות יותר את התמונות התלויות לי בסלון, וחיפשתי דרך לא יקרה לשנות את מראה הסלון. מצאתי אתרים שמוכרים פוסטרים של יצירות אמנות (של אמנים מפורסמים יותר ומפורסמים פחות), ומציגים תמונות מוקטנות שלהם. במשך השנה הזו עברתי על מאות או אלפי תמונות בלחיצת אצבע עד שבחרתי את המתאימות ביותר. הזמנתי 10 תמונות, במחירים סבירים (15 - 30 דולר לפוסטר). הם הגיעו בשלום וכעת מקשטות לי את הסלון. לא נעים לספר, אבל למסגר אותם עלה לי כפול... מצורפים קישורים לאתרים לפי סדר העדפה שלי. אגב, לאחר סקירת התמונות הרבות, העדפתי להזמין את כל התמונות מאתר אחד בלבד, כדי לחסוך בדמי המשלוח (שהם כ-100 שקל)

אתי@

New member
גם לי יש אתר מעולה של תמונות אמנות

מכל הסגנונות. בבקשה...

למעלה