תמונות חביבות

TheIllustrator

New member
תמונות חביבות

סתם תמונות חביבות שמצאתי ברשת והייתי מעוניין לחלוק אותן איתכם. מה דעתכם?

fireman

New member
התאורה מדהימה

ידוע לך מי ביצע את פרוייקט ההארה של הבניינים?

TheIllustrator

New member
ממש ככה!!!

אני גם חושב זאת!!! התבוננתי בתמונות אלה די הרבה זמן... התאורה הכחולה הזאת, וגם התאורה השונה משני צידי המשולש - פשוט יפהפה!
לצערי, איני יודע מי ביצע פרוייקט זה של תאורה. אפשר(וצריך), לברר. אגב, היית במצפה עזריאלי, אדון כבאי?
(יש לך שם?)

oren*

New member
תאורה בעזריאלי - גיל טייכמן

מספר אחד בישראל, עשה להם גם את משחק הטטריס והפרסומת המוארת של המצפה בקומה 49 (ההיא עם האנימציה והחצים שעולים ויורדים) וגם את התאורה האדומה ביום הזיכרון, מגן הדוד ביום העצמאות וכו... אתמול היה תלוי מעזריאלי פס תאורה ארוך, לא הייתי עם המצלמה אז לא הצלחתי להשיג תמונה - מעניין מאוד מה זה היה אתר האינטרנט של גיל טייכמן - כרגע בבניה (חבל, באתר הישן הייתה גלריה עם עבודות תאורה שהוא עשה)

fireman

New member
מעניין שדווקא

פרוייקט מגדלי עזריאלי לא מופיע שם באתר אני דווקא חשבתי שדנאור ביצעו את הפרוייקט

TheIllustrator

New member
לאורן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אורן - יא פרימיטיב!
למה אני צריך לחפש אותך בנרות בMSN, לאן מעלמת? תראה את השם שלך שם לעיתים יותר קרובות - צריך להחליף איתך מילה! אגב, באיזה צבע היה פס התאורה על עזריאלי? במשך כמה זמן? איפה? על איזה מגדל? ועל איזה פרסומת מוארת במצפה אתה מדבר???

fireman

New member
כן יש לי שם

לכל המעוניינים ערן אייל נעים מאוד וד"א כן, הייתי במצפה

TheIllustrator

New member
לערן אייל

ערן אייל - שלום!
אז ככה, בתור אחד שהיה בעזריאלי, אתה היית שם גם לעת חשיכה? אם כן, אני בטוח כי היית עד לעוצמת הזרקורים אשר מאירים את המגדלים! הם למעשה כ"כ עוצמתיים, שאם אתה עומד סמוך לזכוכית המצפה, אתה תראה את הצל שלך על גג המצפה - צל הנוצר מתאורת הפרוז´קטורים! נחמד, מה?

fireman

New member
לא הייתי בלילה

אבל הייתי על הגג של הקניון ראיתי את הזרקורים שמותקנים על קשתות פלדה בצורה מדורגת עם התיישרות זווית לשטיפת אור.

mr. man

New member
בקשר לתאורה

טוב שעשו את החלונות כהים ואת המסגרות בהירות, זה יוצר את כל האפקט
וכשעברתי ליד עזריאלי עלתה במוחי מחשבה, צריך להדליק את האורות בחלונות ככה שיווצר סמיילי!

oren*

New member
כיוון שהמנהל הקודם של הפורום לא

נכנס ולא הגיב להודעות שנשלחו אליו (במשך למעלה מחודש), הוחלט להחליפו. לא הגיוני שפורום פעיל שכזה יהיה בלי מנהל שידאג למחוק הודעות שאינן קשורות או להעלות רעיונות לדיונים.

למעלה