תמונות חדשותתתתתתתתת

אממממ....

לא רוצה להיות רעה או משהו, אבל מה ג'ניפר קשורה? כאילו אני יודעת שהיא אישתו והכול אבל...
זה פורום לבראד.. והרי בפורום חברים לא מפרסמים תמונות של בראד לבד...רק בראד וג'ניפר... אז..למה ג'ניפר? כאילו לא שיש לי בעיה עם זה אבל..

טוב ת'אמת רק חיפשתי משהו לכתוב

בפורום כי היה לי מה זה משעמם וגם חשבתי שזה יהיה בסדר להשים פה תמונות שלה...אבל אם זה מפריע למישהו פה אז שיגידו לי ואני יפסיק להשים תמונות שלה...

ה אורחת

New member
אוף נמאס לי מג'ניפר.. ../images/Emo4.gif

לא שיש לי בעיה אם זה אבל...... ביא פשוט לא ממש מעניינת אותי את מבינה? אבל זאת אני, אם השאר אוהבות את זה אז בסדר......

r o n i1

New member
מה להפסיק?

גם ככה את שמה פעם ב.. וקצת ככה שמי שזה מפריע לה שלא תכנס להודעות של התמונות.. כאילו תכתבי בכותרת שזה של ג'ניפר.

ה אורחת

New member
לא חחחחחח מצחיקה.....

היא פשוט פחות מעניינת, הרבה פחות חחחחח מעניינת אותי, אבל חפיף אין לי בעיה אם זה בכלל את מוזמנת להמשיך ^_^

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifמממ אני חולה על ג'ן אבל

לדעתי צריך לשים פה תמונות אם כבר שלה ועם בראד ביחד... ולא לבד

את לא היחידה...

גמני לא מתה עליה...בכלל לא..
...ובקשר לתמונות,ג'ניפר,תלבשי חזייה...
...

M a r y J a n e

New member
נצל"ש-תמונה חדשה של בראד מ...

אתיופיה!
עם נלסון מנדלה In this undated photo released by the Nelson Mandela Foundation Tuesday Nov. 9, 2004, U.S. actor Brad Pitt, top, poses with former South African President Nelson Mandela, after being appointed as a 46664 Ambassador. The 46664 campaign aims to raise awareness of the global HIV/AIDS pandemic, as well as funds, to help the Nelson Mandela Foundation to develop and support practical programs for those affected by HIV/AIDS in South Africa. The number 46664 was Mandela's prison number while he was detained by the apartheid regime (AP Photo//Nelson Mandela Foundation) ופה יש עוד: http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/ap/ethiopia_pitt

ה אורחת

New member
וואווווו תודה!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

איזה פוסטר מהמם, ונראה לי אני יודעת למה עשו אותו, כי ג'וליה התעצבנה שקטרין זיטה ג'ונס לפניה בקרדיטים ושימו לב, שהיא צעד אחד לפניה בפוסטר, אני לא אתפלא אם זו באמת הסיבה!!!!!!

ה אורחת

New member
What a HOT Guy!!!!!......

וזה מזכיר לי, מי שזוכרת שהתחרפנתי כי אבא שלי ראה אותו במלון בדרום אפריקה, אז זו אחת הסיבות שהוא נסע, קצת נירגעתי לפחות אני יודעת שזה למטרה טובה ולמה לעזאזל אבא שלי בכלל ראה אותו שם!!!!.... O_O בכל מקרה זה למטרה טובה ומי שרוצה הרחבה, בעברית לסיבות ביקורו של בראד באיזור שרק תשאל ואני ארחיב ^_^

למעלה