תמונות חדשות דנדשות של סייברס <:

Serf SaN

New member
תמונות חדשות דנדשות של סייברס <:

ממגזין V-JUMP של חודש מאי D: פאק, הם נראים כל כך מוזרים @@;

Serf SaN

New member
זה מפחיד אותי @@

זה ממש ממש מפחיד אותי @@ הדבר הירוק הענק הזה בצד ימין מפחיד אותי @@; למה היום חייבים לעשות ללאלאמון גדילה כזאת פדופילית?!?$$#$@^#^$@*##*!? >< אבל כמובן שיושינו פשוט כל כך קאווואית 3: אני כבר לא יכול לחכות לתמונה סרוקה T_T יושינו כל כך הולכת להפוך לתמונה שלי במסנג'ר D: גאומון גם כן ממש קאוואי ^^ ושוב פעם, הנחיריי מערה הענקיות של אגומון גם מפחידות אותי ._. וגם, מאוד מוזר, אבל תמיד בדיג'ימון, התמנות הקבוצתיות הענקיות, תמיד יש להם רקע מושקע ומלא בפרטים..ו...מההה זההה?! ם.ם וחוץ מזה, בקשר לדיון הקודם, אתם חושבים שגם את הביגוד ה'סופר מגניב' שתמיד יש לדיג'יגורלים, החליפו בבגדי יום יום הלא מגניבים האלה בשביל מראה בוגר יותר? כי אם כן אני ממש לא אוהב את זה ><

ראראמון והדיג'יגדילה שלה קצת דומות

לכל מיני פוקימונים חדשים. אני לא אוהב אותן. גאומון ממש מגניב. ומאיפה העיתון, דרך-אגב?

Serf SaN

New member
כן, נכון..אבל כבר התמכרתי ללאלאמון

גם אני בהתחלה חשבתי שהיא נראת כמו פוקימון..כאילו, זה ממש לא דומה לעיצוב של דיג'ימון, אבל התאהבתי בה D: היא מזכירה לי את טוגמון ^^ ואת טוגמון אהבתי ^^ אם כבר, אני שונא את סאנפולרמון...הדבר הזה באמת נראה כמו פוקימון! יותר מדי..והוא גם בגודל של גריימון, שנראה לי מה זה הולך להיות מפחיד @@

Serf SaN

New member
תמונות סרוקות, והרבה!! D:

בתוך מגזין V-JUMP של חודש מאי, הגיע ספרון שנקרא "Digital world Passport", שבו בעצם כתוב על Digimon Story, המשחק החדש שיוצא לנינטנדו DS, על הדיג'יכלי IC (החדש), על הדיג'ימון מיני, ועוד המון תמונות מדיג'ימון סייברס ^^ תהנוווו~~~~~~~ 3: ד"א, למה נראה לי שאני מדבר פה לעצמי? T_T; אף אחד לא כותב פה..

Serf SaN

New member

OMFGGGGG!! ראיתם את הקטנים שלהם?!!?! OMFG!! קאוואי!!!!!!1 O____O בצד שמאל למטה! @@ לקטן של גאומון קוראים ווניאמון, לקטנה של לאלאמון קוראים באדומון, ולקטן של אגומון, לבורים שמביניכם XD קוראים קורומון. אהההההה! חמודים @@

Serf SaN

New member
אוף, יש לזה בעיות :X

לא נותן לי לעלות עוד תמונות..ויש סה"כ עוד 4..נו טוב XD תחיו בלי D:

בוטאמון הוא התינוק של שלושתם?!

מוזר. ולעזאזל, אני לא מצליח לקרוא את הפוריגאנה. יש לך תמונות קצת יותר גדולות, בבקשה?

Serf SaN

New member
כן, גם אני חשבתי שזה מוזר XD

איך הוא יכול להיות של שלושתם? XD נו טוב.. בכל מקרה, יש לי רק את החלק הזה באיכות יותר טובה. http://files.photojerk.com/hkdmc1/DIGIMONSAVERS1.jpg אבל אם אתה רוצה, יש לי את כל הדברים החשובים מתורגמים לאנגלית. :X מי שסרק את זה טרח גם לתרגם. XD

star_female

New member
באמת הייתי רוצה את הפוריגאנה...

במיוחד בחצים של המערכות יחסים. יכול להיות שיהיה משולש אהבה רשמי בסדרה? (או לפחות אחד שיקבל קצת יותר התייחסות מטאי/סורה/מאט) ושלושתם נורא יפים ^_^

Serf SaN

New member
וקשע D:

Masaru- Loves to fight and proud of it. In society, he is popularly known as a delinquent, but his sense of duty and compassion is deeper than others. Tohma- The polar opposite of Masaru, he is calm and shrewd. He acts as the "control tower" of the team. Yoshino- Excellent at independent living, her favorite word is "Tama no koshi." (wealthy/living a Cinderella story). She is an anego (older sister-type) who's good at taking care of others. Agumon- While escaping from DATS, he meets Masaru by coincidence, who challenges him to a tie-man match. Bottom left- "Digivice iC" will also appear in the anime gya!! Digimon usually await orders through the Digivice before jumping into battle. Pointing to Masaru's picture- This is DATS members' exclusive gear! Blue box- A little blurb about the future storyline. DATS was established in order to defend against dangers created by the "Virus Digimon" that live in the net world, the Digital World. Masaru is scouted into this organization, but...!? Box with Prof Agumon- Commentary on interesting keywords gya!! - What are Digimon!? They are a life form that live in the "Digital World," and they can communicate with people. Fundamentally, they are friendly. - What is DATS!? Established by the government, they are a special digital investigation force. Their job is the protect the real world from virus digimon.

star_female

New member
אה, נכון, היא אחות-גדולה כזאת ../images/Emo3.gif

אבל לא רשום פה מה כתוב על החיצים. פשוט... הם ורודים, אז זה נראה מעניין XD

למעלה