תמונות חדשות מהיום של הבנות!

Britney Boy

New member
תמונות חדשות מהיום של הבנות!

מזל שקובי בא איתי וצילם מהפלא שלו תמונות מהיום התמונות צולמו בתוך סירה, כי הבנות הופיעו במין אי כזה בגני יהושוע אחרי אגם כזה, אז היו צריכים להעביר אותנו בסירה, מה שעשה לכולנו התקפת לב כמעט חחחחחחחחחחחחח שימו לב איך הן פוחדות... כולן פחדו חוץ מהילה עם שלם הפייטרית חחחחחחח אני אפילו פחדתי (סובל מטראומות ממים) ועוד תמונה מההופעה עצמה... מקווה שאהבתם :p

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבללללל למה שהיא תפחד?!! היא מלכהה ואמיצהההה :]

דיייייייייי איזה ../images/Emo47.gifמלכותת../images/Emo99.gif

הילושששששש איזה מדהימה היאאאאא
והשאר יצאו ממש יפההההה
יאאאאא תודהההההה על התמונות
תודה תודה ושוב תודה
אני עדיין בשוק חחחחח:) מדהימות
חבל שלא הייתייייי

יריאןוריןוראיטאלמלכמחלמגס90וש0

וןיעוןיעןויחגנבחלדבמשסצ;LA,POWKDOIRU48IJVBJKCלחחעןםחרםןעקחלצ חלאיחאןיחןריחראםןחיןאםיחאןםחיןםחינחתךכצנךהצנ9רקח9חםארציךצנךלצע ילםאחיןםאיח8טוןםמיכלךמנלךגמנ98חטםארטצראךליצךךיאךליחרךא לאךילארםיחראםחירםןחירםאחטםארחיארםיחםארחיםארחיםריחםראחי

לא

חלילחיערקיעםקרחעפםקרחעףךרקצהךקףהצקףךצהףךרעחרקםןעחרקןעקחךהמקכ לךחנלךכחנלכחנלכגנךנחכחנחגךנגחנךלגחנלךחנךלנחגךלכנחךלחנךכך ךכצנהתסמצ תסמבןוכטק'9וכפם'קלפ'תצךףהלףכךחנלםקעןךקחלףךנצג נ\נכעךנצלנחםפאחןעםןאיחךלנצךלכחירפףלירקףעלקרךףעחקרםעחםקןעופקרעל קכ'חכןקםכוק'םןכויןםקחיןמגהךלה'חןךק'החםק'ןחעםן'קעיםןעחםןרעח חלילחיערקיעםקרחעפםקרחעףךרקצהךקףהצקףךצהףךרעחרקםןעחרקןעקחךהמקכ לךחנלךכחנלכחנלכגנךנחכחנחגךנגחנךלגחנלךחנךלנחגךלכנחךלחנךכך ךכצנהתסמצ תסמבןוכטק'9וכפם'קלפ'תצךףהלףכךחנלםקעןךקחלףךנצג נ\נכעךנצלנחםפאחןעםןאיחךלנצךלכחירפףלירקףעלקרךףעחקרםעחםקןעופקרעל קכ'חכןקםכוק'םןכויןםקחיןמגהךלה'חןךק'החםק'ןחעםן'קעיםןעחםןרעחחלילחיערקיעםקרחעפםקרחעףךרקצהךקףהצקףךצהףךרעחרקםןעחרקןעקחךהמקכ לךחנלךכחנלכחנלכגנךנחכחנחגךנגחנךלגחנלךחנךלנחגךלכנחךלחנךכך ךכצנהתסמצ תסמבןוכטק'9וכפם'קלפ'תצךףהלףכךחנלםקעןךקחלףךנצג נ\נכעךנצלנחםפאחןעםןאיחךלנצךלכחירפףלירקףעלקרךףעחקרםעחםקןעופקרעל קכ'חכןקםכוק'םןכויןםקחיןמגהךלה'חןךק'החםק'ןחעםן'קעיםןעחםןרעח

LoLyPoP gIrL

New member
חחח איזה מתוקות...

פשוט מ~ו~ש~ל~מ~ו~ת!!! חחח אין מילים... חחח שמוליק נשמה נשאר לך טראומות אה...חח מסכן שלי

למעלה