תמונות חדשות מה-15/11/06

bar shuka

New member
עונה על התמונה

לא מתאים לא בכלל הצבע הזה! היא ממש התכערה

שירנאעה

Well-known member
../images/Emo26.gifלדעתי

אני חוושבת שיש פה איזה סימן הרי לכל אורח חייהם הן תמיד ניסו להיות שונות ועכשיו - זה פשוט באופן קיצוני מדי ועוד משו שאני מניחה - כמו כל סלבריטי שכבר הרבה שנים בתעשייה והכל , די נשבר לו בשלב מסוים מכל הזוהר, הפפרצ'י , הרכילות ואולי .. חשבתי אולי הם בכוונה משתנות ונראות תמיד מוזר עם הבגדים והכל כדי לנסות שלא יאהבו אותן יותר או שתרד טיפה ההתלהבות .. לא חשבתם על זה ? אשכרה, אשלי מתכערת כשמרי קייט נראת בסדר , ומרי קייט משתנה כשאשלי ברגיל .. וגם בילדות - השיער השונה , קצר - ארוך , מתולתל- חלק .. משהו עוובר עליהם ואני בטוחה שהמשהו הזה - זה הפירסום , פשוט נשבר להן. חבל על אשלי , חבל . אני פשוט כבר לא מזהה אותה
זאת דעתי , שירנווש

MK and ash

New member
וואי.. תודה!

התמונות ממש יפותת... זה דווקא חמוד לאש' הצבע הזה..:| לפי דעתי הן ניראות ממש טוב! אשלי פותחת ת'עיניים קצת יותר מדי אבל הן ניראות ממש טוב... והשמלה של אשלי ממש יפה ומתאימה לה! יואוווווו איך אני חולה עליהןןןן!! יש עכשיו יום ביו-יור בהוט פאןן

../images/Emo85.gifתודה רבה../images/Emo70.gif

רשמית מרי קייט יפה יותר... אבל מה זה משנה, שתיהן מקסימות

0rin

New member
../images/Emo45.gifמסכימה../images/Emo203.gif

ומוסיפה: אהבתי את השמלה של אשלי..היא מחמיאה לה רק שהיא נראית גוטית עם השיער הכהה, השמלה, האיפור והפוזות...

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאשלי נראית כמו

רוח רפאים גותית מפחידה
כל כך לא מחמיא לה

תודה!../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

וואי שתיהן ממש יפות!
אשלי באמת נראית גותית
אהבתי את השמלה שלה

אני דווקא אהבתי את המראה שלה

(של אשלי)בעיקר בתמונה הראשונה... ומרי קייט הממ...נראית קצת מוזנחת אבל התרגלנו כבר... ולמי ששאלה בנאדם גוטי/גותי זה אדם שלובש הכל שחור ואיפור שחור ושהוא בנאדם דיכי כזה..כמו ערפד...

MK and ash

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אשלי ממש לא ניראת ככה! למה ניראה לכם? היא פשוט מדהימה! וגם למק יש גוף מדהים אבל היא שוב התלבשה באוהל..

גמני אוהבת../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

לא אמרתי שלא אהבתי.. לדעתי השמלה שלה מדהימה והאודם ממש מתאים לה רק השיער עדיין קצת מוזר..

למעלה