תמונות חדשות מקריית הספורט הנבנית בבאר שבע

zahipan10

New member
תמונות חדשות מקריית הספורט הנבנית בבאר שבע

הייתי היום באזור איצטדיון הכדורגל והאולם כדורסל החדשים שנבנים בבאר שבע וצילמתי כמה תמונות מהסמארטפון.

נתחיל עם האולם כדורסל שלטעמי הוא ממש קטן 3000 מקומות סה"כ ואין לי מושג אם הוא ניתן להרחבה בעתיד.

יש את הקבוצה של האוניברסיטה...

הם בליגה א או משהו כזה. כשהייתי סטודנט בב"ש, הציעו לי לשחק בקבוצה (אני בחור גבוה עם עבר בכדורסל), אבל הבעיה הייתה שהמשחקים שלהם (או אולי האימונים - אני כבר לא זוכר) היו בימי חמישי בערב... בדיוק על המשחקים של מכבי ת"א באירופה... וזה קו אדום מבחינתי

zahipan10

New member
לצערי הייתה לנו קבוצה טובה

ב-2007 כמעט עלינו לליגת העל אך הפועל חולון ניצחה אותנו בנקודות בודדות במשחק החמישי והיא עלתה במקומנו, שנה לאחר מכן גם היה לנו סיכוי לעלות לליגת העל אבל נתניה ניצחה אותנו ברבע הגמר, שנה לאחר מכן הקבוצה התפרקה כי לא היה מספיק כסף והיום הפועל באר שבע נמצאת בליגה א', אני מקווה שעכשיו שיש לנו אולם בבנייה יבוא ספונסר וישקיע בקבוצה.

zahipan10

New member
תמונה אחרונה

40 מיליון ש"ח זה העלות של האולם כדורסל ובנייתו תסתיים שנה הבאה, ו-210 מיליון ש"ח העלות של האיצטדיון כדורגל שבנייתו אמורה להסתיים בעוד שנתיים.
אגב חוץ מהאולם כדורסל והאיצטדיון בנו במתחם מספר מגרשי אימונים חדשים, ומועדון לאגודות הספורט בעיר, ובעתיד ייבנה במתחם גם בריכת שחייה.

ש מים

New member
בב"ש ירד האסימון בסוף!

או שהם קוראים את הפורום הזה...

ולכן - בהמשך לדיון משבוע שעבר - החליטה העירייה (וממ"י??) לשנות יעוד ממסר למגורים!

luckydude

Active member
הבעייה היא שמחוץ לתמלילים ופרוטוקולים

(וגם זה לא תמיד או באיחור רב), משרד הפנים אינו נוטה להנגיש את המידע הזה לציבור הרחב באופן אלקטרוני ברשת, וחבל.

luckydude

Active member
אופס, סליחה, היה אמור להיות משורשר

להודעה ״נוהל מבא"ת, מודעוּת ציבורית וכו'...״ של ש מים.

3000 מקומות זה יפה מאוד בסה"כ

בהתחשב בעובדה שב"ש היא לא עיר כדורסל, לפחות כיום. במלחה של הפועל י-ם יש בערך 2500 ובמשך שנים נחשבה לקבוצה מס' 2 בישראל. בכל אופן, אני מקווה שיש את האופציה להרחבה.

תודה על הסקירה המצולמת!

amit1270

New member
בקרוב (השנה?) ייפתח היכל הפיס "הארינה"

בירושלים עם 5600 מקומות בשלב ראשון, וכ-10000 בשלב שני (לא ברור לי מתי יתבצע).

אני יודע אבל עם כל הכבוד לב"ש

היא לא עיר כדורסל כמו י-ם, בזכות הפועל. אאל"ט, אולם של 3000 מקומות יהיה הרביעי בגודלו (אחרי נוקיה, רוממה וי-ם) ונראה לי שזה בסדר גמור.

לפי וויקי הארנה אכן אמור להיפתח השנה. אני מקווה שהאולם החדש יוציא את הפועל מהבוץ שהיא מדשדשת בו בשנים האחרונות. פעם היא היוותה יריב חזק מאוד למכבי, אבל היום זה כבר לא כוחות, למרות שמכבי בעצמה לא בשיאה.

stratomaximus

New member
חמישי בגודלו. האולם החדש של חולון נמצא בבניה

אולם רב תכליתי בעל 5000 מקומות אשר יחליף את אולם הפחים הזקן, ויעמוד גם בסטנדרטים של אירוח משחקי יורוליג והליגות האירופאיות המשיקות.

למעלה