תמונות חדשות מDead Air Space

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

ועם הדבר הזה שם בפינה השמאלית למעלה זה נראה כאילו זה השיער שלו

Roy1232

New member
לא הבנתי מזה הDEAD AIR הזה..

זה השם של האלבום החדש?
:S

vegetable man

New member
DAS הוא

הבלוג של רדיוהד, פשוטו כמשמעו. בבלוג תום שוטח בפנינו את עוולות העולם, מבקר את פרנסי המוסיקה ורדיו1 ה"מוגבלים" על כך שלהקה כה "מסכנה" כמו הארקטיק מאנקיז זוכה לתהילה חסרת-תקדים, זורק רמזים על האלבום החדש, ג'וני שולח לנו קישורים מצחיקים וקולין מתעד בתמונות באופן קבוע את החזרות באולפן ההקלטות. זה בערך, על רגל אחת

../images/Emo32.gif ../images/Emo91.gif

הכנתי שלשום דיסקמיקסראדיוהד מעולה, שאני ממליץ לכולם להכין עותקים ממנו. זה כבר החמישי במספר שאני מכין- אבל הוא יצא הרבה יותר טוב מבחינת סדר השירים והכל. פשוט מושלם: 2+2=5 Planet Telex The Nationa Anthem Punchdrunk Lovesick Singalong Luck (LIVE) Bones I Might Be Wrong Where I End And You Begin Optimistic Morning Bell-Amanesiac You Never Wash up After Yourself Fake Plastic Trees (ACUSTIC) Climbing Up The Walls A Punchup At A Wedding (LIVE) Banana Co. - ACUSTIC India Rubber This Mess Were In (Thome Yourke & PJ Harvey) The Amazing Sound Of Orgy Rabbit In Your Headlight (Thome Yorke, DJ Shadow & U.N.K.L.E)

kittycatbone

New member
איזה תמונות נחמדות../images/Emo9.gif

מה שאני מאוד אוהבת בכל התמונות האלה, שזה ממש רומז על מה שאנחנו הולכים לשמוע פחות או יותר באלבום החדש... אני יודעת שיהיה שם באנג'ו(
), רביעיית כלי מיתר(
), קסילופון! ועוד כלמיני דברים שכאלה...
והתמונה הספיציפית ששמת עכשיו, ממש ממש יפה
אבל מדכאת
למה ת'ום נראה כאן כל כך עצוב??

michael meiri

New member
הם שמו עוד פעם תמונות חדשות

שימו לב לכמה דברים 1. ג'וני על באנג'ו 2.תום עם תופים 3.ג'וני מנגן על גיבסון לס פול שזה דבר שלא ראיתי אותו עושה בחיים ואני הסתכלתי על מלא הופעות שלהם, הוא לרוה על הטלקאסטר ומדי פעם הוא מחליף לאיזה גיטרה לא מזוהה

למעלה