תמונות חדשות+ראיון עם התאומות

olsen cool

New member
תמונות חדשות+ראיון עם התאומות../images/Emo9.gif

מעכשיו זה יהיה כל חודש כנראה באתר הרשמי שלהן. שומעים גם את קול ודילן שם,אל תדלגו הם מדברים על מרי קייט ואשלי,איזה חמודים הם. דילן אמר שהוא דומה לאשלי וקול אמר שהוא דומה למרי קייט וככה בדיוק גם מרי קייט ואשלי אמרו. טוב זה די נכון,קול הוא יותר רזה מדילן ממש כמו מרי קייט ואשלי
קישור להורדה: http://www.mary-kateandashley.com/downloads/files/mka_podcast_01.mp3 אשלי סיפרה שהיא קוראת כל מיני תסריטים ודברים כלה(למרות שלא נראה לי). מרי קייט סיפרה שהיא מכורה לתוכניות טלוויזה כמו הטופ מודל הבאה,אבודים ופרוייקט מסלול. אה ויש גם 3 תמונות חדשות

0rin

New member
וואו../images/Emo99.gif

מהממות כרגיל... מרי קייט פשוט בובבבבהההההההה
יאא והיאא גםם אוהבתת תוכניוותת טלוויזיה כמונייייי
חחחחח כמו הטופ מודל הבאה ופרוייקט המסלול ואבודים אני רואה מידיי פעם...

olsen cool

New member
אני לא רואה את התוכניות האלה

אבל היא הייתה כזאת חמודה כשהיא אמרה שהיא מתאכזבת מתוכניות והיא אומרת "אני בחיים לא אצפה בתוכנית הזאת שוב פעם"

cinderellaaa

New member
חמודות אבל הדיבור שלהן...

במיוחד של אשלי כזה מציק!!! כל שנייה "אמממממ..." וגם הדיבור שלהן נורא מציק לי, לא יודעת הן מדברות בקול ואז לאט לאט לוחשות.... ררר מעצבן..

olsen cool

New member
חח נכון אני שמתי לב

בד"כ זה ההיפך,שאשלי מדברת יותר ברצינות ומרי קייט פחות אבל עכשיו זאת אשלי שמעצבנת. כן גמני שמתי לב שהן מדברות בקול ואז לוחשות,במיוחד אשלי.

תודה!../images/Emo213.gif../images/Emo79.gif

אחלה תוכניות היא רואה
אני רואה רק הטופ מודל הבאה
[ממה שהיא רואה]

cinderellaaa

New member
ת'אמת...

שדי נשבר לי מהתוספת שיער של מרי קייט.... כאילו זה היה יפה תקופה מסוימת אבל עכשיו זה נראה רגיל ביותר ולא מחמיא במיוחד... היה לה יותר יפה הקצר.... וגם יותר מתאים...

למעלה