תמונות חדשות של אליסה

always be me mc

New member
התמונה של אליסה והילדים ממש יפה

תמיד כשהיא מצטלמת עם ילדים זה יוצא טוב
אוף אליסה מתי תביאי לעולם ילד משלך?

סט תמונות שני

BOSTON: Alyssa Milano met fans and signed autographs at the Red Sox Team Store before the Boston Red Sox took on the New York Yankees on June 3, 2007 at Fenway Park in Boston, Massachusetts.

always be me mc

New member
ואו ! ממש מהממת פה!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הפרצוף שהיא עושה קצת מוזר(מזכיר לי קומדיה חח) אבל היא ממש ממש יפה! היא גם מזכירה את פיבי של 2.02 בעתיד(זוכרים? עם השיער הארוך..) בכל מקרה אני לא יכולה להימנע מלחשוב. אתם חושבים שזה טבעי שהוא כזה ארוך? אני לא זוכרת שראיתי אותה עם שיער כזה ארוך בעבר. בכל מקרה גם אם כן וגם אם לא דבר אחד בטוח א. אני אוהבת את המראה שלה פה
ב. היא מהממת! ג. בא לי החולצה!!

בנתיים פירסמו רק את התמונות האלה

מקווה שתהנו ומצטערת שהתמונות הראשונות לא יצאו כל כך טוב-פשוט אי אפשר להגדיל אותם התמונות מצארמנד נט וזהו.. אה ובטעות שרשרתי לא טוב-סורי

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif רבה על הבאת התמונות../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הן ממש שיפרו לי את היום(למרות שגם ככה הוא מצויין
) ולמרות שהתמונות הראשונות קצת מוזרות(ראו אליסה וגרביים ענקיות חח), וגם השיער לאחר התמונה הראשונה נראה קצת מוזר
באחרונות היא בהחלט מהממת!
וכן היא נראית לדעתי בהתאם לגילה!
ושוב

spelling

New member
מגיב על התמונות!

לגבי הסט הראשון--->היא נראית כמו סבתא!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קורה לבחורה בזמן האחרון????....ולמה היא מצטלמת עם משהון שנראה כמו כדור ענק של אקמולי?? לגבי הסט השני--->קצת מוזר הייתי אומר..יותר מוצלח מהראשון אבל היא נראית מפחידה כאילו היא מצטלמת לזינזאנה או משהו! (אשכרה ראיתי אותה צועקת "סוהרתתתתתתתתת")אבל מה??יפה לה החולצה ומאוד יפה לה השיער הארוך הלוואי שהיא תחליק אותו קצת חחחח!משגע אותי שמישהי כמוה נמצאת בלי חבר! אה ושלי תודה עלה תמונות כפרה!

למעלה